Νίκος Κοκλώνης: Έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τεστ, μετά την αποκάλυψη ότι η Πηγή Δεβετζή είναι θετική στον κορονοϊό

Το βράδυ της Παρασκευής (9/10) ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η Ολυμπιονίκης συμφώνησε για να συμμετέχει στον δέυτερο κύκλο του Just the 2 of us, ωστόσο μετά τα αποτελέσματα του τεστ τα δεδομένα αλλάζουν.

Μέσω της ανακοίνωσης που έκανε ο παραγωγός και παρουσιαστής του show, αποκάλυψε πως τα γυρίσματα και οι πρόβες που θα γίνονταν το Σαββατοκύριακο ακυρώνονται, αν και οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.

Όλοι οι συντελεστές

θα κάνουν επαναληπτικό τεστ και αν τα αποτελέσματα είναι για όλους αρνητικά θα επιστρέψουν κανονικά στις πρόβες την επόμενη εβδομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Νίκος Κοκλώνης δεν έκανε γνωστό εάν η Πηγή Δεβετζή θα εμφανιστεί κανονικά στο Just the 2 of us. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του παρουσιαστή:

Ανακοίνωση! Η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου Just the 2 of us, με αίσθημα ευθύνης μας ενημέρωσε σήμερα πως βρέθηκε θετική στη νόσο COVID-19. Η Ολυμπιονίκης μέχρι σήμερα είναι ασυμπτωματική. Με πρωτοβουλίας της εταιρείας παραγωγής Barking Well, όλοι οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ΄οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά. Εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες. Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται. Η εταιρεία παραγωγής Barking well και ο τηλεοπτικός σταθμός Open, όπως έπραξαν από την αρχή της πανδημίας, ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού, των συνεργατών τους, και της δημόσιας υγείας, τηρώντας όλα τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού. Προληπτικός έλεγχος στο σύνολο των συντελεστών θα γίνεται και πριν από το κάθε live, πρακτική που ακολουθήθηκε από την αρχή της πανδημίας.

Δείτε ΕΔΩ τη δημοσίευση του Νίκου Κοκλώνη!

Σήμερα το πρωί (10/10), ο Νίκος Κοκλώνης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως όλα τα δείγματα των υπολοίπων παικτών του show είναι αρνητκά.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε: «Καλημέρα, σε ένα μουδιασμένο Σαββατοκύριακο υπάρχει και μια πολύ καλή είδηση, μέχρι τώρα 230 τεστ για τον COVID είναι όλα αρνητικά, συνεχίζουμε γερά και δεν είμαστε just the two of us αλλά όλοι μαζί ένα».

Δείτε παρακάτω την σχετική του δημοσίευση:

View this post on Instagram

A post shared by Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) on Oct 10, 2020 at 12:30am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Παντρεύονται σήμερα στις Σπέτσες!

H Πηγή Δεβετζή για το J2US μετά την ανακοίνωση ότι είναι θετική στον κορονοϊό: «Με ατομική μου ευθύνη σκέφτηκα ότι ήταν σωστό να…»

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό live!

Keywords
Τυχαία Θέματα