Κωνσταντίνος Χασιώτης: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χασιώτη. 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, το πρωί της Τετάρτης (17/3) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”. Μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και τα όσα έγιναν, ενώ έκανε τη δική του πρόβλεψη για την τελική τριάδα.

“Έτσι είναι ο διαγωνισμός, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Γενικά ο διαγωνισμός είναι όλο εκπλήξεις, οπότε είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να

πήγαιναν πολύ χειρότερα τα πράγματα, να έφευγα και πριν την 20άδα. Είναι το άγχος που σε κυριεύει 24 ώρες το 24ωρο, οπότε μια στιγμή λάθος και πάει όλο λάθος. Πιστεύω ότι καθαρά για μαγειρικούς λόγους πήρα το ντισαβαντάζ αυτό, σίγουρα όλοι θέλουν να δυσκολέψουν τους άλλους.”, ανέφερε.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Δεν εκνευρίστηκα, απλά ένιωσα και είπα “γιατί εγώ;”. Πιστεύω με χαντάκωναν γι’ αυτά που είχαν δει στον μαγειρικό τομέα, λόγω ανταγωνισμού. Δεν τσακώθηκα ποτέ μέσα στο MasterChef. Για να φτάσω στο σημείο να τσακωθώ πρέπει να με βγάλει πολύ εκτός ορίων ο άλλος”.

‘Όσο για την τελική τριάδα του διαγωνισμού, προέβλεψε: “Τριάδα τελικού θα ήθελα Μαργαρίτα, Τζιοβάνι και Νίκος Σκορδάκης. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι η Μαργαρίτα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σοκάρει πασίγνωστη τραγουδίστρια: “Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό”

“Υιοθέτησα μια γάτα! Τη λένε Τούνη… Είδα στο My Style Rocks μια κοπέλα που…”

Ντέμη Γεωργίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της και το “καρφί” για το MasterChef!

Keywords
Τυχαία Θέματα