Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Εβελίνας Σκίτσκο!

Η Εβελίνα Σκίτσκο από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model κιόλας, είχε αποκαλύψει πως πήρε την απόφαση να χωρίσε με τον πατέρα της κόρης της.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη της στη RealLife και τη Νίκη Κώτσου, αποκάλυψε για την απόφαση της να χωρίσει: “Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 18 χρονών παιδί. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Γνώριζα ότι με τον Ανδρέα δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια. Δεν ταιριάζαμε τόσο ως χαρακτήρες. Όταν είδα ότι συνεχίσαμε να μην πηγαίνουμε καλά, τότε πήρα την

απόφαση να χωρίσουμε. Μεγάλωσα μόνη με τη μαμά μου. Οπότε γνώριζα πως ό,τι και να συμβεί, θα μπορέσω να σταθώ. Χώρισα με τον Ανδρέα όταν το παιδί ήταν λιγότερο από τριών μηνών. Όταν έχεις ένα τέτοιο πρότυπο, όπως η μαμά μου, που έχει περάσει πολλά και πάντα ήταν μόνη, λες πως όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω στο μυαλό μου να ξαναφτιάξω σύντομα τη ζωή μου!”, ενώ για την καταγωγή της εξομολογήθηκε: “Γεννήθηκα στη Μολδαβία. Οι δικοί μου χώρισαν όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή. Όταν η μητέρα μου βρήκε μόνιμη δουλειά στην Κύπρο, ήμουν 5 ετών και με πήρε μαζί της. Μετά γνώρισε τον άντρα της και είχα τον πατριό μου πλέον, που με μεγάλωσε. Με τον βιολογικό μου πατέρα δεν έχω επαφή. Μας άφησε όταν ήμουν ενός έτους και δεν με έχει ψάξει. Δεν το έχω κάνει ούτε εγώ”!

Όπως όλα δείχνουν, η Εβελίνα Σκίτσκο αποφάσισε να γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι ξανά ερωτευμένη. Σύμφωνα με μια ανάρτηση που έγινε στο Instagram, αποκαλύφθηκε ότι το μοντέλο διατηρεί δεσμό με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Αντωνίου, παίκτη του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

Η αποκάλυψη της Φαίης για τον καλεσμένο στο Πρω1νό που δεν φορούσε εσώρουχο!

Μπέττυ Κοκκινάκη: Ενοχλημένη η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου για τα δημοσιεύματα με την υγεία του

“Ο Φώτης Μεταξόπουλος 65 χρόνια προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι στρέιτ”!

Keywords
Τυχαία Θέματα