«Δέχτηκα bullying και καταλάβαινα ότι είμαι διαφορετικός αλλά…»

Ο γνωστός τραγουδιστής Claydee έδωσε συνέντευξη στο Thrive και στη Ζέτα Δούκα και μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια αλλά και το bullying.

«Μπορώ να πω ότι ήμουν τυχερός στο θέμα του bullying γιατί είχα μια οικογένεια, η οποία δημιούργησε πολύ καλές βάσεις μέσα μου. Και στον τρόπο που θα ακούσω κάποια πράγματα στο σχολείο, πώς να τα μεταφράσω μέσα μου και να καταλάβω ότι είμαι διαφορετικός, με την έννοια ότι προερχόμαστε από μια άλλη χώρα, αλλά δεν έχουμε καμία διαφορά σε επίπεδο ποιος είναι καλύτερος και ποιος χειρότερος. Ο πατέρας μου δούλευε σε πρεσβεία στην Αλβανία και η μητέρα μου ήταν επαγγελματίας χορεύτρια στο Μέγαρο Μουσικής. Όταν ήρθαν εδώ ξεκίνησαν από το μηδέν, έκαναν πάρα πολλές δουλειές.

Όταν έχω δύο γονείς μου έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στα παιδιά τους, να μη μας λείπει τίποτα σε σημείο κακομαθημένο και να πηγαίνω στο σχολείο και να πουν “αυτός είναι Αλβανός” κι εγώ αυτό να μην το βλέπω σαν κάτι αρνητικό, να το βλέπω ότι… ναι, αυτό είμαι. Η δουλειά που κάνουν οι γονείς στα παιδιά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι γιατί όλοι δεχόμαστε bullying».

Διαβάστε ακόμα:  O Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε φωτογραφία με Βασάλο και Γκότση και «έριξε» το instagram- Ετοιμάζονται για Survivor;

Πού βρέθηκε σαββατιάτικα η Ελένη Μενεγάκη;

Στέλιος Μάινας: Απίστευτη αποκάλυψη για τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»: Επιστρέφουν στις οθόνες μας;

Keywords