Δανάη Παππά: Απαντά στο ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής της οικογένειας

Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real Life» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη. Οι δυο τους είναι full in love και απολαμβάνουν να μοιράζονται την καθημερινότητά τους.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Έχουμε έναν σκύλο, τον Σπίθα, και μια γατούλα, τη Στάχτη. Για εμένα είναι τα παιδιά μου, δεν μπορώ να σκεφτώ πια τη ζωή μου και το σπίτι

μου χωρίς αυτά».

Στη συνέχεια, η Δανάη Παππά πρόσθεσε: «Έχει περάσει από το μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω. Θεωρώ πως είμαι ακόμη μικρή, βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή… Ένα ζευγάρι που αγαπιέται και θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί μπορεί να το κάνει και χωρίς τον γάμο…».

Τέλος, η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω γιατί πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου για να κάνω οικογένεια. Και είμαι σίγουρη ότι κανένας άνδρας δεν ρωτήθηκε ποτέ αν θα αφήσει τη δουλειά του για να κάνει οικογένεια. Είμαστε σε μία εποχή που σε μία οικογένεια συμμετέχουν και οι δύο γονείς ισάξια».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν είχα θέμα με το αλκοόλ, με πήρε όμως η μπάλα»

 Σία Κοσιώνη: Φωτογραφίζει τον Κώστα Μπακογιάννη πάνω σε γερανό να στολίζει το δέντρο στο Σύνταγμα

 Ο Τάσος Ξιαρχό ξεκαθαρίζει: «Με την Κόνι Μεταξά τα “σπάσαμε”»

Keywords
Τυχαία Θέματα