Δάκης: Όσα έλεγε στο Πρω1νό για την κατάσταση της υγείας του έξι μήνες πριν

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Δάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 79 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Πριν από έξι μήνες, μάλιστα, ο τραγουδιστής κόλλησε ένα μικρόβιο στον πνεύμονα και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για να το θεραπεύσει. Από τη φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε μέσα στο νοσοκομείο έπαθε παγκρεατίτιδα, όμως ο ίδιος κατάφερε να το ξεπεράσει. Τότε,

ο Δάκης είχε μιλήσει στο Πρω1νό και είχε ξεκαθαρίσει πως τα σενάρια που ακούγονται για την κατάσταση της υγείας του δεν ισχύουν, αφού ο ίδιος μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αλλά έγινε καλά.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Δάκης στο Πρω1νό και στον Θάνο Βάγιο για την υγεία του πριν από έξι μήνες:

«Το ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο είναι γνωστό γιατί έχω καρκίνο και κάνω χημειοθεραπείες. Η ιστορία έχει ως εξής… Από κάπου πήρα ένα μικρόβιο στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το θεραπεύσουν. Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο 20 – 25 ημέρες. Ήταν πολύ δυνατά αυτά τα φάρμακα και σε συνδυασμό με τις χημειοθεραπείας, έπαθα οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα.

Έχασα 20 κιλά μέσα σε έναν μήνα, δεν μπορούσα να φάω. Παρέλυσαν οι μύες και δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι καλύτερα. Έχω πολλούς ανθρώπους που με φροντίζουν. Συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, μία κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει κιόλας. Ταλαιπωρήθηκα αλλά είμαι καλά. Αυτά που ακούστηκαν ήταν ένα σπασμένο τηλέφωνο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Δάκης.

Δείτε το βίντεο με όσα είχε δηλώσει ο Δάκης στο Πρω1νό τον Νοέμβριο του 2021:

Διαβάστε ακόμα:

 Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα για Δάκη: «Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες του, ήμουν εκεί μαζί του»

 Χριστίνα Παππά: Αποχώρησε από το Asia Express – «Έφυγα για έναν σοβαρό λόγο»

 Πέθανε ο Δάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα