Baby Powder: Δείτε 5 beauty τρόπους που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε

Το baby powder υπάρχει στο μπάνιο σας ακόμη κι αν δεν υπάρχει μωρό στο σπίτι. Πρόκειται για ένα προϊόν που σας λύνει τα χέρια αφού προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση ενώ συχνά ανακουφίζει την επιδερμίδα. Είναι γνωστό επίσης για τη λύση που δίνει σε θέματα καθαριότητας όπως είναι οι λεκέδες.

Εκείνο όμως που πιθανότατα δεν γνωρίζετε είναι ότι έχει πολλές beauty ιδιότητες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με 5 τουλάχιστον διαφορετικούς τρόπους στην καθημερινή

ρουτίνα ομορφιάς σας. Και τα αποτελέσματα είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακά.

Ας τους δούμε: 

Αν σας τελείωσε το dry shampoo: Ναι σωστά καταλάβατε. Μπορείτε να απλώστε στα μαλλιά σας μικρή ποσότητα baby powder αφού θα απορροφήσει τη λιπαρότητα και παράλληλα θα χαρίσει όγκο στην κορυφή. Παράλληλα προστατεύει την τρίχα και δεν την ταλαιπωρεί οπότε να το χρησιμοποιείτε άφοβα όσο συχνά θέλετε.

Ένταση στις βλεφαρίδες: Λειτουργεί ως primer αλλά και ως κλασική πούδρα. Απλώστε ελάχιστη ποσότητα σε ένα βουρτσάκι μιας χρήσης και περάστε τις βλεφαρίδες σας. Στη συνέχεια εφαρμόστε κανονικά τη μάσκαρα. Το χρώμα θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες ενώ οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν τέλειες.

Στα βλέφαρα: Είναι ότι καλύτερο για χρήση πριν από τη σκιά αφού δημιουργεί την καλύτερη βάση. Το απλώνετε με ένα καθαρό πινέλο σε όλη την επιφάνεια του πάνω βλεφάρου και συνεχίζετε κανονικά το μακιγιάζ.

Αποσμητικό: Αν επίσης σας τελείωσε το αποσμητικό σας μη σκάτε. Με τα δάχτυλα απλώνετε επίσης μικρή ποσότητα. Δεν επιτρέπει την εφίδρωση ενώ αφήνει μια υπέροχη, πουδρένια και διακριτική αίσθηση.

Στα χείλη: Αν θέλετε να δώσετε στο αγαπημένο σας κραγιόν ματ υφή δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε το baby powder. Για να το πετύχετε ακολουθήστε τη συμβουλή των make up artists. Απλώστε με ένα πινελάκι το κραγιόν σας. Στη συνέχεια αφαιρέστε την επιπλέον ποσότητα ταμπονάροντας τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο. Τέλος απλώστε μικρή ποσότητα πούδρας πάνω από το κραγιόν σας το οποίο θα μείνει στη θέση του για ώρες έχοντας την ίδια ένταση.

Φώτο: Unsplash

Διαβάστε ακόμη:

2+1 πράγματα που κάνουν οι celebrities για άψογο δέρμα χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ!

Σας τελείωσε η μάσκαρα; Μην την πετάξετε, υπάρχει λόγος!

2+1 τρόποι να προστατεύσετε τα βαμμένα μαλλιά σας από τον ήλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα