Χρυσό και ανατρεπτικό είναι το συλλεκτικό άρωμα που θα κάνετε φέτος δώρο στην κολλητή σας

Ο Οίκος Moschino ήταν πάντα πρωτοποριακός. Δεν έχει όρια όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη μόδα βέβαια. Απλά εκείνος θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο Andy Warhol του fashion. Ανατρεπτικός, με χιούμορ, με μια μεταμοντέρνα ματιά και κάποιες φορές κάποια πολιτικά μηνύματα βαθιά κρυμμένα στις πιέτες μιας φούστας ή το χερούλι μιας τσάντας.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα αρώματα. Ποιος

μπορεί να ξεχάσει το Cheap & Chic με την Όλιβ να γίνεται συσκευασία. Την πρώτη φεμινίστρια-καρτούν. Εκείνη που δεν μπορούσε να αποφασίσει ανάμεσα στον Ποπάυ και τον Βρούτο.

Και έρχεται το 2015 το Fresh Couture να μας αποδείξει ότι ο Οίκος είναι ανεξάντλητος. Είναι μια εσάνς που κλείνετε σε μια συσκευασία καθαριστικού. Ναι εκείνη με την αντλία. Αποτελεί δημιουργία του Jeremy Scott ο οποίος έχει αναλάβει το τιμόνι του Οίκου τα τελευταία χρόνια και πολύ καλά έκανε αφού έχει ακριβώς το ίδιο χιούμορ και την ίδια ιδιοσυγκρασία με τον δημιουργό του.

Το Fresh έγινε αγαπημένο μας από την πρώτη μέρα του λανσαρίσματος χάρη στην διάφανη και δροσερή σύνθεση του. Περγαμόντο και ylang ylang συνδυάζονται με το βατόμουρο και το πατσουλί δημιουργώντας αυτό που χρειαζόμαστε για να φτιάξει η μέρα μας.

Τα φετινά Χριστούγεννα έχουμε έναν ακόμα λόγο να παραμείνουμε κολλημένες στο συγκεκριμένο άρωμα. Και αυτός είναι η συλλεκτική του συσκευασία η οποία είναι ολόχρυση, γυαλιστερή και πολύτιμη. Ονομάζεται Gold Fresh Couture και έχει ακριβώς την ίδια σύνθεση.

Είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στις φίλες μας ειδικά αν δεν είναι fan της φασίνας. Ίσως πιάσουν το υπονοούμενο. Αν πάλι όχι θα σας ευχαριστήσουν ούτως ή άλλως αφού θα ξετρελαθούν με το άρωμα.

Παράλληλα κυκλοφορεί και ολοκληρωμένη σειρά σώματος που αποτελείται από αφρόλουτρο και κρέμα σώματος. Συνδυαστικά το άρωμα παραμένει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ για μια πιο απαλή αίσθηση μπορείτε να απλώστε μόνο το body lotion.

Διαβάστε ακόμη:

O διάσημος mua Peter Phillips συναντά την Noonoouri, την influencer με τους χιλιάδες θαυμαστές που δεν είναι αληθινή!

Δείτε το τρικ που απομακρύνει τους λεκέδες που αφήνουν τα σκούρα βερνίκια νυχιών

Keywords
Τυχαία Θέματα