Αυτές ήταν οι πιο δημοφιλείς beauty αναζητήσεις στο διαδίκτυο το 2018

Κάθε φορά που προκύπτει μια απορία σχετικά με την ομορφιά τρέχουμε όλες στο laptop για να βρούμε την απάντηση στο διαδίκτυο. Το γκουγκλάρουμε δηλαδή. Από τις ψεύτικες βλεφαρίδες που σκεφτόμαστε να εφαρμόσουμε μέχρι το χρώμα στα μαλλιά που μας ταιριάζει περισσότερο. Μάσκες προσώπου DIY για το weekend που πλησιάζει αλλά και το δώρο που θέλουμε να κάνουμε στον αγαπημένο μας ενόψει των Χριστουγέννων.

Αυτός είναι ο τρόπος πλέον.

Όλες οι πληροφορίες του κόσμου είναι συγκεντρωμένες πάνω στο γραφείο μας. Αρκεί να ανοίξουμε τον υπολογιστή και να πληκτρολογήσουμε τις λέξεις-κλειδιά. Και απ’ ότι φαίνεται το 2018 οι απορίες επικεντρώθηκαν στις ψεύτικες βλεφαρίδες! Να είναι καλά η KKW και οι αδερφές της δηλαδή καθώς επίσης και οι υπόλοιπες celebrities, μην τα ρίχνουμε όλα στις συγκεκριμένες. Και πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που τέθηκε περισσότερες φορές στο διαδίκτυο ήταν: “Πως εφαρμόζεις τις μαγνητικές βλεφαρίδες” ενώ η αμέσως επόμενη “τι είναι το λίφτινγκ βλεφαρίδων”.

Ακολουθούν οι τρόποι να αφαιρέσεις τις βλεφαρίδες και όσο αφορά τα μαλλιά η πιο συχνή φράση αναζήτησης ήταν “ποιο χρώμα ταιριάζει στον τύπο μου”. Ο καθαρισμός προσώπου και η χρήση της aloe vera ήταν επίσης στα top.

Στο μακιγιάζ φυσικά επικράτησε η ερώτηση για το cat eye αλλά και η αναμενόμενη απορία σχετικά με το σωστό κονσίλερ.

Και αναμένουμε φυσικά να δούμε αν οι beauty addicts θα κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις και το 2019. Θα αναρωτιούνται για το κονσίλερ, τις βλεφαρίδες και το χρώμα των μαλλιών; Θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο για να έχουμε την απάντηση.

Εκτός αν οι τάσεις και οι επώνυμες κάνουν και πάλι την έκπληξη και φέρουν στο προσκήνιο νέες τεχνικές και προϊόντα. Μην ξεχνάμε τι έγινε με το contouring. Όπου όλες οι γυναίκες αναζητούσαν video και πληροφορίες ώστε να το κάνουν σωστά αφού ήθελαν να αναδείξουν τις γωνίες του προσώπου ή να τις κρύψουν παράλληλα. Στο insta της KKW και πάλι θα παιχτούν όλα και να μου το θυμηθείτε.

Ας δούμε τώρα αναλυτικά τις 10 πιο δημοφιλής αναζητήσεις:

Πως να απλώσεις τις μαγνητικές βλεφαρίδες

Τι είναι το λίφτινγκ βλεφαρίδων

Πως να αφαιρέσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Ποιο χρώμα μαλλιών μου ταιριάζει

Πως να κάνεις cat eye

Πως να αφαιρέσεις το μακιγιάζ χωρίς μαντηλάκια ντεμακιγιάζ

Πως να απλώσεις aloe vera

Πως χρησιμοποιείται η κόλλα για τα φρύδια

Πως διορθώνεται το cakey make up

Ποιο κονσίλερ να χρησιμοποιήσω

Διαβάστε ακόμη:

Τα 5 ωραιότερα beauty looks στα British Fashion Awards

Μάθετε πως και κάθε πότε πρέπει να καθαρίζετε τα πινέλα μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα