Χρύσα Ρώπα σε Ανδρέα Βούλγαρη: «Έπρεπε να είμαι 55 χρόνια νεότερη»

Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27/9 στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να της επιφυλάσσει μια θερμή υποδοχή. Η γνωστή ηθοποιός μπήκε χαμογελαστή στο πλατό και μοιράστηκε τόσο με τον παρουσιαστή όσο και με τους τηλεθεατές την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει σε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος Alcatrash.

Ειδικότερα, η Χρύσα Ρώπα, αφού καλησπέρισε τον Νίκο Μουτσινά, άρχισε να κοιτάει προς το μέρος που βρίσκονται οι Alcatrash, όταν τελικά ζήτησε από τον παρουσιαστή να χαιρετήσει τον Ανδρέα Βούλγαρη.

Ο μουσικός φαίνεται πως έχει εντυπωσιάσει την ηθοποιό και έτσι θέλησε να τον γνωρίσει. Ο Ανδρέας Βούλγαρης την αγκάλιασε, λοιπόν, και εκείνη δε δίστασε να κάνει χιούμορ .

«Να σου πω; Μπορώ να φιλήσω τον Ανδρέα Βούλγαρη», ρώτησε η Χρύσα Ρώπα τον Νίκο Μουτσινά κι εκείνος του ζήτησε να έρθει προς το μέρος τους. «Βρε, τι γλύκας είσαι εσύ; Πρόσεξε γιατί είμαι μεγάλη γυναίκα, δεν μπορώ πολλή συγκίνηση. Μου αρέσει όλο το συγκρότημα αλλά… Έπρεπε να είμαι 55 χρόνια νεότερη», είπε η ηθοποιός και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

Διαβάστε ακόμα:

 Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η παρέμβαση του Χρήστου Δάντη στο «Καλό Μεσημεράκι» – «Γλύτωσε που δεν κέρδισε στο Survivor»

Πρωινό μας -Κατερίνα Πεφτίτση για “GNTM”: «Πολλά από αυτά που λέει η Βίκυ Καγιά δεν με βρίσκουν σύμφωνη»

 Άρτεμις Αστεριάδη: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη εγκυμοσύνη -«Βρίσκομαι καθηλωμένη στο κρεβάτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα