Χρίστος Αντωνιάδης: «Έφαγα γερό στραπάτσο, έχασα χρήματα, δουλειές, τη δισκογραφική μου»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και στο στραπάτσο που έφαγε το 2001, όταν έκανε λάθος οικονομικούς χειρισμούς, χάνοντας χρήματα, δουλειές αλλά και τη δισκογραφική εταιρεία του.

«Δεν παραπονιέμαι, έχω περάσει καλά στη δουλειά μου, δεν θέλω να είμαι αχάριστος αλλά πάντα υπάρχουν και οι δυσκολίες. Ήμουν σίγουρος ότι το ‘χω με το τραγούδι γιατί το ένιωθα μέχρι το τελευταίο μόριο του σώματός μου. Είχα πει στον

εαυτό μου πως αν μέχρι τα 30 δεν έχεις καταφέρει να γίνει διάσημος, τότε θα πας να γίνεις κομμωτής όπως οι γονείς μου. Τελικά, τα κατάφερα», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Αναφερόμενος στη στραπάτσο που έζησε, ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε: «Τα λεφτά που έβγαλα τότε πήγαν στο σπίτι και σε πράγματα που ακόμα και σήμερα υπάρχουν. Δεν μου άρεσε να σκορπάω τον κόπο των ξενυχτιών μου με μια ζαριά. Το 2001 ήρθε η σφαλιάρα… Έφαγα ένα πολύ γερό στραπάτσο, καθώς έχασα τα χρήματά μου, τις δουλειές μου, τη δισκογραφική μου. Από δικές μου λανθασμένες επιλογές, από απειρία φυσικά, δεν το ήθελα, αλλά έγινε. Μετά έπρεπε να ανακαλύψω ξανά τον Χρίστο Αντωνιάδη, να σταθώ όρθιος και να επιβιώσω».

Ακόμα, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε με τι καταπιανόταν επαγγελματικά, όταν απείχε από το τραγούδι: «Αυτά τα χρόνια επένδυσα κάποια χρήματα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Που και που τραγουδούσα κιόλας σε κανένα μαγαζί της περιφέρειας. Όταν δεν τραγουδούσα, από ένα σημείο και μετά βαριόμουν, δεν είχα συνηθίσει να είμαι στο σπίτι και να κάνω τη νοικοκυρά».

Διαβάστε ακόμα:

 Χρύσα Ρώπα σε Ανδρέα Βούλγαρη: «Έπρεπε να είμαι 55 χρόνια νεότερη»

 Χριστίνα Μπόμπα: Με την Chiara Ferragni στο Παρίσι

 Δανάη Μιχαλάκη: Σπάνια εμφάνιση με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τους γονείς της

Keywords
Τυχαία Θέματα