Survivor All Star: Χαμός με την αποκάλυψη του Μπάρτζη για τη Χατζηανδρέου -«Την έπιασα με κινητό»

Απίστευτη ένταση προκλήθηκε στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star».

Συγκεκριμένα, λίγο πριν οι Μαχητές ξεκινήσουν να πηγαίνουν στην κάλπη για να ψηφίσουν τον επόμενο παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, πήρε τον λόγο ο Νίκος Μπάρτζης και προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας ανέφερε πως είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να χρησιμοποιεί κρυφά κινητό στη ζούγκλα.

Tότε, όλοι παίκτες αποχώρησαν αναστατωμένοι από τον χώρο που πραγματοποιείται

το Συμβούλιο του Νησιού και η διαδικασία για την ψηφοφορία διεκόπη.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αρνήθηκε τα όσα της καταλόγισε ο Νίκος Μπάρτζης και προσπαθούσε να δικαιολογηθεί μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

«Εδώ και καιρό παρακολουθώ τις κινήσεις της Ασημίνας και της Δαλάκα…. Τις βλέπω λίγο περίεργες. Σήμερα ενώ ήρθε το ψαροντούφεκο και όλοι ασχολιόντουσαν με αυτό και με το δίχτυ, βλέπω αυτές τις δυο να απομακρύνονται με τσάντες και γενικά λίγο περίεργα. Λέω να τις ακολουθήσω να δω τι γίνεται.

Φοράω την κουκούλα μου και πάω στη ζούγκλα να δω τι γίνεται. Εκεί που καθόμουν και τις έβλεπα, βλέπω να έρχεται και ένα τρίτο άτομο και να γίνεται κάτι πολύ παράνομο και κόντρα στους νόμους του παιχνιδιού. Είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος… Δε γίνεται να κοροϊδεύουν εμάς, τους αντιπάλους και τον κόσμο έξω», δήλωσε στην κάμερα ο Νίκος Μπάρτζης, λίγο πριν ξεκινήσει το Συμβούλιο του Νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Η καλύβα των Μαχητών τυλίχτηκε στις φλόγες -«Εγώ ήμουν εκείνος που έβαλε τη φωτιά»

Μαρία Εκμεκτσιόγλου: «Ο πατέρας μου μού είπε ότι θα αυτοκτονήσει αν…»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Τον τελευταίο καιρό βλέπω μόνο εφιάλτες»

Keywords
Τυχαία Θέματα