Βασιλική Μιλλούση: «Ο Λευτέρης δεν ήθελε να κοινοποιήσουμε τον γάμο μας»

Η Βασιλική Μιλλούση παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της δεν ήθελε να κοινοποιήσουν τον γάμο τους, ενώ παράλληλα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της.

Όσα είπε η Βασιλική Μιλλούση στην κάμερα του Mega

«Ο πρωταθλητισμός είναι μόνο δυσκολίες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Κάθε μέρα γυρίζω στο σπίτι εξουθενωμένη, το πρώτο μέλημά μου όμως είναι να μην στερήσω τίποτα από την προσοχή των παιδιών μου. Σχετικά με τον πρωταθλητισμό, για τα παιδιά μου θα το σκεφτώ. Αν δω ότι το θέλουν και οι ίδιες πολύ, θα είμαι δίπλα τους να τις στηρίξω σε όποια δυσκολία», είπε αρχικά.

Όσο για την καριέρα εκείνης και του συζύγου της, ανέφερε στη συνέχεια: «Στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι μόνο για τον χρυσό Ολυμπιονίκη. Έχουμε ζήσει πάρα πολλές φορές την απογοήτευση με τον Λευτέρη ότι δεν αναγνωρίστηκαν κάποιοι κόποι μας. Είχα χτυπήσει άσχημα αλλά επέστρεψα στον πρωταθλητισμό για να γίνω role model για πολλές γυναίκες».

Τέλος, η Βασιλική Μιλλούση σημείωσε πως «είμαστε πολύ αγαπημένοι με τον Λευτέρη, είχε γίνει χαμός με τον κρυφό μου γάμο. Ο Λευτέρης δεν ήθελε να κοινοποιήσουμε τον γάμο μας».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το «Shopping Star»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, οι αφιλτράριστες φωτογραφίες και ο Θοδωρής Μαροσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα