Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Όσα είπε ο δήμαρχος που τους πάντρεψε για τον γάμο τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 2/10 στο δημαρχείο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι επέλεξε ο γάμος του να πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους δέκα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θέλησαν να βρίσκονται στο πλευρό τους αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη σχέση τους μόνο οι γονείς και τα αδέρφια

τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής υπήρχε μεγάλη συγκίνηση τόσο από την παρουσιάστρια όσο και από τον επιχειρηματία.

Ο δήμαρχος που πραγματοποίησε το μυστήριο, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για το ζευγάρι, που φρόντισε ο γάμος του να παραμείνει μυστικό, μια δική του στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και πολύ ευτυχισμένοι! Η όλη διαδικασία κράτησε 5-10 λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Μου είπαν ότι μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός γάμος. Ο ένας μάρτυρας ήταν ο πατέρας του γαμπρού και η δεύτερη μάρτυρας ήταν μια επιστήθια φίλη του ζευγαριού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Διαβάστε ακόμα:

 Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού: «Προφανώς για να φύγει η κοπέλα…»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν!

 Η Νίκη Λυμπεράκη εξομολογείται: «Ο πρώτος χρόνος μετά τη γέννα ήταν κόλαση»

Keywords
Τυχαία Θέματα