Χριστίνα Λαμπίρη: «Η δουλειά με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό, είχα γίνει δύστροπος χαρακτήρας»

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Νάνσυ Νικολαΐδου.

Η παρουσιάστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για τους λόγους που αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης, την κόρη της, Μαρίσα, καθώς και τον σύζυγός της, Θανάση Αδαμόπουλο.

«Όταν γεννήθηκε η Μαρίσα είχα την απολυτή στήριξη της οικογένειας μου. Με τη Μαρίσα μεγαλώσαμε παρέα σαν αδερφές. Η Μαρίσα είναι η απολυτή ευλογία», είπε η παρουσιάστρια

για την κόρη της.

Όσο για τον σύζυγός της, η ίδια ανέφερε: «Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου ποτέ. Τον σύζυγό μου τον ερωτεύτηκα παραφορά. Είναι τόσο βαθιά η σχέση μας που δεν μπορώ να φανταστώ διαφορετικά».

Το κεφάλαιο της τηλεόρασης.

«Αν έλειπε κάποιος από την τηλεόραση, θα ήταν. Αυτή τη δουλειά δεν την έκανα ως περαστική, στην πραγματικότητα εγκατέλειψα τη δουλειά μου και μου έχει στοιχίσει, δεν είναι η παρουσίαση η δουλεία μου. Η δουλειά με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό. Είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου και είχα γίνει δύστροπος και κακός χαρακτήρας, δεν ήμουν εγώ», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη για το κεφάλαιο της τηλεόρασης.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Εννοείται ότι ένιωσα προδομένη, αλλά εναι μέρος της δουλειάς. Ναι μεν ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου, αλλά όταν έφευγα είχα προσωπική ζωή και ένα παιδί να με περιμένει».

Διαβάστε επίσης:

«Η Κατερίνα Στικούδη με έχει κάνει block επειδή είχα αποκαλύψει το φύλο του μωρού της»

Τζένη Καζάκου: «Μου ήταν δύσκολο να πάω στο γύρισμα μετά τον θάνατο του παππού μου»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα