Χριστίνα Λαμπίρη: Έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά!

Πολύ ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για τη Χριστίνα Λαμπίρη, μιας και ένα νέο μέλος ήρθε στην οικογένειά της! Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η κόρη της, Μαρίσα, απέκτησε ένα ακόμα αγοράκι.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το χαρμόσυνο γεγονός, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή της. Η ίδια βρίσκεται στην Πάτρα

– περιοχή όπου ζει μόνιμα η κόρη της με την οικογένειά της – και από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό της Μαρίσας.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για τη γέννηση του δεύτερου εγγονού της

«Όλα καλά έχουν πάει. Τη Δευτέρα το βράδυ γέννησε η κόρη μου. Το δεύτερο παιδί. Μέχρι τώρα ο Διονύσης ήταν ο μικρός τώρα αυτό άλλαξε. Του παιδιού μου το παιδί είναι και πέντε και δέκα φορές παιδί μου. Τον περιμέναμε αύριο αλλά ήρθε νωρίτερα», ήταν τα πρώτα λόγια της Χριστίνας Λαμπίρη στον αέρα του MEGA.

Αναφερόμενη στα συναισθήματά της, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Το πρώτο παιδί είχε έρθει την περίοδο του covid, οπότε τώρα το έζησα όλο ολοκληρωτικά. Σε ότι αφορά στη μάνα, όπως είμαι εγώ, το ίδιο μένει το παιδί. Ακόμα την κόρη μου μικρή τη λέω. Είναι μεγαλειώδες το συναίσθημα του να γίνεσαι γιαγιά. Δεν μπορώ να το περιγράψω».

Να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε για πρώτη φορά γιαγιά τον Μάιο του 2020, την περίοδο που κορονοϊού και συνεπώς δεν μπορούσε να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της κόρης της, μιας και υπήρχαν οι περιορισμοί και τα μέτρα. Αυτή τη φορά, ωστόσο έγιναν όλα όπως επιθυμούσε.

Να σας ζήσει!

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η πρόταση από τον ANT1

Αιμίλιος Χειλάκης: «Όλοι αυτοί έχουν μπει στην προσωπική μου μαύρη λίστα»

Φαίη: «Είχα κάνει πρόταση στην Άννα Ζηρδέλη να είναι στην ομάδα μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα