J2US: Η ατάκα – φωτιά του Κοκλώνη στους Μαυρικίου – Ζήση για την παρουσία τους στα κανάλια

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι ένα από τα ζευγάρια που συμμετέχουν στον φετινό κύκλο του J2US. Οι δύο ερμήνευσαν το τραγούδι του Αντύπα «Μ’ αγαπάς, πιο δυνατά» και απέσπασαν θετικά σχόλια για την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα του λαμπερού show. Οι κριτές τόνισαν πως η Ιλάειρα Ζήση χρειάζεται ακόμη δουλειά, ωστόσο τα πρώτα δείγματα ήταν  ικανοποιητικά.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής, ο Νίκος Κοκλώνης έθετε ερωτήσεις στο ζευγάρι σχετικά με τη γνωριμία και τον γάμο του, κάνοντας διάφορα σχόλια. Όταν η Δέσποινα

Βανδή ρώτησε την Ιλάειρα Ζήση πόσες ώρες την ημέρα κάνουν πρόβες στο σπίτι, εκείνη απάντησε ότι προσπαθούν να κάνουν δύο ώρες.

Τότε, ο Νίκος Κοκλώνης πέταξε μια ατάκα – φωτιά, λέγοντας: «Τις άλλες ώρες είναι στα κανάλια, δεν προλαβαίνουν», με το ζευγάρι να ξεσπά σε γέλια και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να του απαντά: «Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση».

Μετά το τέλος της κριτικής, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πήγαν στο celebrity room και αντάλλαξαν ένα καυτό και μεγάλης διάρκειας φιλί, κάνοντας το χατίρι στην Κατερίνα Στικούδη.

Διαβάστε ακόμα:

 J2US: Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης αποθεώθηκαν στο twitter! Η εμφάνισή τους στην πρεμιέρα

 Άκης Πετρετζίκης: Στον ζωολογικό κήπο με τον 1,5 έτους γιο του

 J2US: Ο Άγγελος Μπράτης τα «έσπασε» στη σκηνή! Χαμός στο twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα