Χίλντα Ηλιοπούλου: “Παραγωγός μου ζήτησε να βγάλω τη μπλούζα μου μόλις κάθισα στην καρέκλα”

Στο “Πρω1νό” μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας η Χίλντα Ηλιοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στις καταγγελίες παρενόχλησης και κακοποίησης που γίνονται τις τελευταίες μέρες και αφορούν σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Η ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και αποκάλυψε το περιστατικό που βίωσε με παραγωγό, ο οποίος της ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα της.

“Μεγαλωμένη στα πούπουλα και με πολύ ευχάριστες ιστορίες με την οικογένειά μου, βγαίνοντας στη δουλειά, δεν είχα όπλα. Είχα εξαιρετική αυτοπεποίθηση, ήμουν φιλόδοξη και ξεκίνησα και πολύ καλά. Όταν, λοιπόν, το 1995 άνοιξα

τα ημερολόγιά μου για να δω πότε συνέβη κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ, στα 23 μου και ήδη γνωστή, με κάλεσε κάποιος για να συμπρωταγωνιστήσω, το μόνο που δεν περίμενα ήταν να βρεθώ σε δύσκολη θέση, γιατί ούσα γνωστή και κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου αισθανόμουν ότι είμαστε μια παρέα.

Ο ύπουλος και ο πονηρός τρόπος που γίνονται κάποιες κινήσεις είναι αυτός που σε μπλοκάρει. Έχω βιώσει και ως εργασιακό παρατηρητής βία. Είναι πολύ όμορφο που η εποχή αλλάζει και υπάρχει η δυνατότητα να ακουστούν και τόσο παλιές ιστορίες, τόσο παλιός πόνος… Την πρώτη φορά που πήγα σε ένα γραφείο παραγωγής, πριν ξεκινήσω να δουλεύω και μάλιστα με πήγε η μητέρα μου, ήμουν πολύ μικρή. Ο παραγωγός μόλις κάθισα στην καρέκλα μου είπε βγάλε την μπλούζα σου. Αυτό ήξερα να το αντιμετωπίσω γιατί σηκώθηκα και έφυγα. Τα υπόλοιπα που είναι κρυφά παιχνίδια έχουμε δυσκολία να αντιμετωπίσουμε.”, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών το “Πρωινό” στο δυναμικό κοινό 18-54 τον Ιανουάριο

Το Πρω1νό: Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως δύο πρωτοκλασάτα ονόματα θα κατηγορηθούν για σεξουαλική βία!

Ο δικηγόρος Τζωρτζάκη-Νιάρρου στο “Πρω1νό”: “Ήθελαν να καταγγείλουν τον σκηνοθέτη για να…”

Keywords
Τυχαία Θέματα