Χαρμόσυνα νέα στη showbiz! Γνωστή τραγουδίστρια είναι έγκυος ξανά, μετά από τρεις αποβολές

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η γνωστή τραγουδίστρια, αφού φαίνεται πως τα δύσκολα πέρασαν, για εκείνη και τον σύζυγο της. Ο λόγος για την Carrie Underwood, η οποία μετά από τρεις αποβολές, μέσα σε ένα χρόνο, είναι και πάλι έγκυος!

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS και την εκπομπή «Sunday Morning».

«Στις αρχές του 2017 έμεινα έγκυος, αλλά δεν πρόλαβα να χαρώ γιατί απέβαλα. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία και είπα

στον εαυτό μου ότι αυτά συμβαίνουν. Έμεινα ξανά έγκυος την άνοιξη του 2017, αλλά και πάλι δεν ήμουν τυχερή. Το ίδιο συνέβη και στις αρχές του 2018. Μετά και την τρίτη αποβολή άρχισα να αναρωτιέμαι τι συμβαίνει. Όμως δεν ήθελα να θυμώσω γιατί αισθανόμουν ευλογημένη. Έχω ένα γλυκύτατο παιδί και σκεφτόμουν ότι αν δεν μπορέσω να κάνω άλλο μωρό, δεν πειράζει, γιατί έχω τον Isaiah, και είναι μοναδικός. Επίσης έχω και μια καταπληκτική ζωή, οπότε δεν θα έπρεπε να παραπονιέμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Carrie Underwood είναι παντρεμένη με τον Mike Fisher, ενώ έχουν ένα γιο. Τον τρίχρονο Isaiah.

Δείτε ακόμη: Δείτε τι νούμερα σημείωσε στην πρεμιέρα του το Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα