Χαρμόσυνα νέα! Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Λίγο μετά αφού έγινε γνωστή η σχέση τους, ο τραγουδιστής και reality star υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Αναφερόμαστε την Kylie Jenner και τον Travis Scott που τον περασμένο Φεβρουάριο έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το μικρότερο κορίτσι της οικογένειας Kardashian επέλεξε να κρατήσει την εγκυμοσύνη του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση

της κόρης της, Stormi, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι θέλησαν να μάθουν αν το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Travis Scott σε συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone αποκάλυψε πως σύντομα θα παντρευτεί την Kylie Jenner: «Θα παντρευτούμε σύντομα, απλά πρέπει να σταθώ στα πόδια μου και να σκεφτώ μία εντυπωσιακή πρόταση γάμου».

Μεταξύ άλλων, ο ράπερ ανέφερε πώς αντέδρασε όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: «Όταν ενημερώθηκα πως η Kylie είναι έγκυος, απευθείας σκέφτηκα πως θέλω έναν γιο. Με το άκουσμα ότι τελικά περιμένουμε κοριτσάκι δυσανασχέτησα λίγο, όμως όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη μας Stormi, δεν θα μπορούσα να έχω ονειρευτεί καλύτερη καθημερινότητα».


View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Nov 22, 2018 at 10:01am PST

Διαβάστε ακόμη:

My Style Rocks: Δεν φαντάζεστε ποια πρώην παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό!

Keywords
Τυχαία Θέματα