Χάρης Βαρθακούρης: Η εκπομπή που θα παρουσιάσει με τη σύζυγό του, Αντελίνα και η γεύση που του άφησε το Big Brother!

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του, Αντελίνα θα αναλάβουν τη νέα εκπομπή “Σου-Κου Family”, η οποία θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ. 

Η δημοσιογράφος του “Πρω1νού”, Μαρία Κοκολάκη συνάντησε τον τραγουδιστή στα γυρίσματα του trailer της εκπομπής και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις.

Για το πώς προέκυψε η πρόταση για να παρουσιάσει εκπομπή με τη σύζυγό του και αν ήταν δύσκολο να τον πείσουν, ανέφερε: “Δεν ήταν και τόσο δύσκολο να με πείσουν! Είχαμε κανονίσει κάτι άλλο με το κανάλι, το οποίο όμως θα

μετατεθεί και μου έγινε η πρόταση. Για να ξεγελάσω τον εαυτό μου θα θεωρώ κάθε εβδομάδα ότι είμαι καλεσμένος στης γυναίκας μου”.

“Αν με ρωτούσες, θεωρώ τον εαυτό μου ικανό για τα πάντα, αλλά στη θεωρία. Πρέπει να δοκιμάσω κάτι για να ξέρω. Πιστεύω ότι δεν θα είναι πιο δύσκολο από ένα ζωντανό, νυχτερινό ‘ακριβό’ show. Αν δεν υπήρχε η Αντελίνα δεν θα το έκανα, δεν νομίζω.”, απάντησε σε ερώτηση που δέχτηκε για τη νέα εκπομπή σε σχέση με την παρουσίαση του Big Brother

Όσο για το τι γεύση του άφησε το Big Brother, εξομολογήθηκε: “Τώρα που έχει περάσει καιρός από όταν τελείωσε, ό,τι πικρό μπορεί να ένιωσα στιγμαία κατά καιρούς, το έχω ξεχάσει. Κρατάω μόνο τα θετικά και τα μαθήματα που πήρα. Η γεύση που μου αφήνει το Big Brother είναι γλυκιά, για να μην πω γλυκόξινη”!

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάσει το Big Brother με celebrities, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο φθινόπωρο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε στο “Πρω1νό” τον τίτλο της εκπομπής της και τη ζώνη προβολής της

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”

Το Πρω1νό: Γιώργος Ασημακόπουλος-Ο πλαστικός του αποκαλύπτει την αλήθεια για τους κοιλιακούς του!

Keywords
Τυχαία Θέματα