Η Kim Kardashian και ο Kanye West παίρνουν διαζύγιο!

Αναμφίβολα η Kim Kardashian και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο γνωστά και πολυσυζητημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν τέσσερα παιδιά, τη North, τον Saint, την Chicago και τον Psalm. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο τραγουδιστής και η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας οδηγούνται στο διαζύγιο!

Σύμφωνα με την Page Six η Kim Kardashian έχει ήδη αναθέσει την υπόθεση του διαζυγίου της από τον Kanye West, στην Laura Vaser. “Κρατούν χαμηλούς τόνους,

αλλά έχουν τελειώσει. Η Kim έχει προσλάβει την Laura Vaser και ήδη οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει για τη διευθέτηση των διαδικασιών.”, έκανε γνωστό πηγή που γνωρίζει περισσότερα για τον χωρισμό τους.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η Kim Kardashian δεν φοράει πια τη βέρα και ότι πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων μακριά από τον Kanye West. “Η Kim υποχρέωσε τον Kanye να πάει στο Γουαϊόμινγκ ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα για να οδηγηθούν στο διαζύγιο. Το μεταξύ τους έχει τελειώσει.”, τονίζει η ίδια πηγή.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της Kim Kardashian, αποκάλυψε: “Σκέφτεται σοβαρά να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος και να προωθήσει την καμπάνια της για τις μεταρρυθμίσεις στις φυλακές. Από την άλλη ο Kanye λέει συνέχεια ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και άλλα τέτοια τρελά και η Kim μπούχτισε και με όλα αυτά”.

Από την άλλη, μια διαφορετική πηγή αποκάλυψε πως ο ράπερ δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την οικογένεια Kardashian. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια τοποθέτηση από τους δυό τους, ωστόσο μια ανάρτηση της Kim Kardashian στο Instagram φούντωσε τις φήμες. Συγκεκριμένα, στις 23 Δεκεμβρίου δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία και αποκάλυψε την… απουσία του συζύγου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μάριος Φραγκούλης αποκαλύπτει για τη Ρένα Βλαχοπούλου: “Μου είπε ‘από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά’”

Η Ιλένια Ουίλιαμς απαντά αν είναι σε σχέση με τον Θοδωρή Φέρρη!

Βάσω Γουλιελμάκη για την κόρη της με τον Σωκράτη Αλαφούζο: «Δεν αναπληρώνω, ο πατέρας της είναι παρών καθημερινά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα