Χάρης Ρώμας: Το συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του – «Ελπίζω να είσαι υπερήφανος τώρα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων,  στην σχέση του με την μητέρα του λέγοντας μάλιστα, πως το τραγούδι Λίμνη Αχερουσία το έχει γράψει για εκείνην. Επίσης, μίλησε και για τον πατέρα του, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή και το μήνυμα που θα του έστελνε, εάν μπορούσε να του μιλήσει.

«Είναι αλήθεια ότι με τον πατέρα μου δεν είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Και με τη μητέρα μου έχω κατά διαστήματα δύσκολη σχέση. Αυτό δεν σημαίνει,

όμως, ότι οι συγκρούσεις που έχουμε με τους γονείς μας δεν εμπεριέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αγάπης. Διότι δεν μπορείς να ξεχάσεις ότι αυτοί οι άνθρωποι σε έφεραν στη ζωή και σου έδωσαν αυτό το τεράστιο δώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν η Δημήτρης Μακαλιάς ρώτησε τον ηθοποιό, τι θα έλεγε στον πατέρα του, εάν μπορούσε να του μιλήσει, εκείνος απάντησε φανερά συγκινημένος: «Θα του έλεγα “Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι υπερήφανος τώρα”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης:Ιωάννα Τούνη: «Έκρηξη» στο twitter μετά την ανάρτησή της – «Η κοπέλα δεν αλλάζει»Σοκάρει η Βαλέρια Χοψονίδου: «Έχω πέσει κι εγώ θύμα ληστείας -Από τότε δεν έχω συνέλθει»Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Η Βάσια Παναγωπούλου έκανε χρήση εξουσίας, γι’ αυτό αποχώρησα από την παράσταση»

Keywords
Τυχαία Θέματα