Μπέσσυ Αργυράκη στο Πρω1νό: «Κινδύνευσε η ζωή μου τότε, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο»

Η Μπέσσυ Αργυράκη εμφανίστηκε στο Πρω1νό πιο ανανεωμένη από ποτέ, καθώς η διαφορά μετά την απώλεια των κιλών είναι μεγάλη! Η επιτυχημένη τραγουδίστρια συμμετέχει φέτος στο Dancing With The Stars και έχει ξεχωρίσει τόσο με την προσωπικότητα όσο και με τον χορό της.

Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα ότι έχει χάσει ήδη 11 κιλά ενώ περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε, όταν

έβαλε δακτύλιο στο στομάχι.

Στην έναρξη της συζήτησής τους, η τραγουδίστρια είπε: «Έχω χάσει 11 κιλά. Φαντάσου πώς ήμουν! Θέλω ακόμα άλλα 4-5. Δεν έκανα δίαιτα, απλώς χορεύω πολλές ώρες. Τρεις ώρες την ημέρα! Μου δίνουν γλυκά και δεν τα τρώω. Έχει κοπεί η όρεξή μου, δεν τρώω τίποτα. Γυμνάζομαι και μετά λέω “να φάω τώρα, κρίμα δεν είναι;”.  Λέω στον άντρα μου χαριτολογώντας πριν από μέρες: “Βρε Λευτέρη, μήπως έχω πάθει νευρική ανορεξία;”. Εμένα πρώτη φορά στη ζωή μου μού συμβαίνει αυτό!»

Έπειτα, περιγράφοντας την περίοδο που έβαλε δακτύλιο, ανέφερε:«Πάντα έλεγα ότι ήθελα να χάσω κιλά. Είχα κάνει πριν από χρόνια δακτύλιο αλλά δεν πήγε καλά και το αφαιρέσαμε γρήγορα. Κινδύνευσε η ζωή μου τότε. Εσπευσμένα πήγα στο νοσοκομείο. Είχα φρικτούς πόνους. Είχε γλιστρήσει ο δαχτύλιος και το σημείο του στομάχου που είχε μείνει από κάτω είχε στεγνώσει. Το βγάλαμε εσπευσμένα… Δυόμισι ώρες επέμβαση».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Νόσησα από κορονοϊό και σήμερα έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου»

 Σοκάρει ο Γιάννης Σπαλιάρας με την εμμονική του θαυμάστρια : «Με ακολουθούσε με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική οδό»

 Πρω1νό 19/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα