Χαρά Παππά: «Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω μια ζωή»

Η Χαρά Παππά παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες στο πλαίσιο ενός fashion event και μίλησε για την αλωπεκία που την ταλαιπωρεί, τη σχέση της με τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη, αλλά και την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star.

«Είμαι καλύτερα τώρα. Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για μια ζωή και θέλει παρακολούθηση. Άλλοτε θα γίνεται χειρότερο, άλλοτε θα μειώνεται… Αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα», είπε σχετικά με την αλωπεκία.

Όταν

ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή της και το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Χαρά Παππά δήλωσε: «Η σχέση μου είναι εδώ, με στηρίζει πάντα. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Με συνοδεύει για να νιώθω εγώ καλά και ασφάλεια αλλά, κάθεται πάντα λίγο παραπέρα για να μη φαίνεται.

Ευχάριστο είναι το ότι είμαστε καλά μαζί. Δεν υπάρχει πρόταση. Δε ξέρω αν με ακούει από εκεί που κάθεται. Τίποτα, κανένα δαχτυλίδι, άδεια χέρια. Το θέλω να γεμίσει το χέρι μου. Είναι και η δουλειά του, ασχολείται με τα κοσμήματα και ένα δαχτυλίδι εμένα δεν… Τίποτα. Τίποτα. Προσπαθώ».

Το μοντέλο ρωτήθηκε και για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star μετά από επτά χρόνια συνεργασίας, με την ίδια να απαντά: «Με σόκαρε η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star, την είχα συνδυάσει με το GNTM και το Shopping Star, αλλά φαντάζομαι ότι κάνει κάτι καλύτερο επαγγελματικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Χατζίδου για Μενεγάκη: «Μου έκανε εντύπωση που είπε αυτό για την Καινούργιου, ενώ ξέρουμε τα δικά της»

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αιφνιδιάστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου – «Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;»

 Ελένη Τσολάκη: «Είναι πολύ άγριο να χάνεις τη δουλειά σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα