Χατζίδου για Μενεγάκη: «Μου έκανε εντύπωση που είπε αυτό για την Καινούργιου, ενώ ξέρουμε τα δικά της»

Η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στο «Καλό Μεσημεράκι» σχολιάστηκε από όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές και μεταξύ αυτών της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Mega είπε χαρακτηριστικά για την παρουσιάστρια του Alpha:

«Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δεν χρειάζεται νομίζω να τα

λέμε. Όχι να μην μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου, ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να αναφέρονται στην τηλεόραση», είπε ανάμεσα σε άλλα η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Πέμπτης 4/5, το «Breakfast@star» πρόβαλε τη θέση της Ελένης Μενεγάκη, με την Ελένη Χατζίδου να τοποθετείτε, σχολιάζοντας τα λεγόμενά της:

«Εμένα μου έκανε εντύπωση που το είπε αυτό η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα, ενώ της Ελένης τα ξέρουμε όλα. Είναι μια παρουσιάστρια που πάντα έλεγε πράγματα για την οικογένειά της, τα παιδιά της».

Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε: «Αυτός είναι και ο λόγος που την έχει αγαπήσει τόσο πολύ και ο κόσμος και την έχει αγαπήσει και τόσο πολύ. Το ότι έχει πει τα πάντα για την προσωπική της ζωή την έχει κάνει τόσο αγαπητή».

«Η Ελένη μπορεί να έχει ένα αυτόματο φίλτρο, ενώ η Κατερίνα όχι. Πάντως, η Ελένη Μενεγάκη δεν έδειξε εμπάθεια», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αιφνιδιάστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου – «Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;»

 Ελένη Τσολάκη: «Είναι πολύ άγριο να χάνεις τη δουλειά σου»

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχω διαγράψει το GNTM από το μυαλό μου για να είμαι καλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα