Χαμός στο Survivor: «Βλέπουμε την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη να δίνουν γλωσσόφιλα»

Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor…

Συγκεκριμένα, στην παραλία των Διασήμων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη κατέκριναν την στάση και την συμπεριφορά της συμπαίκτριάς τους, Μυριέλλας Κουρεντή, απέναντι στον Γιώργο Κατσαούνη, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

«Δεν μπορεί πια να παίζει με την νοημοσύνη των συμβίων και των συμπαικτών της την ώρα που εμείς έχουμε και όραση και ακοή και την στοιχειώδη αντίληψη», τόνισε έξαλλη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Με τη σειρά

της, η Αθηνά Ευμορφιάδη είπε: «Η σχέση που έχει ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα είναι αυτή που έχει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα πραγματικά! Βρίσκουν συνεχώς ευκαιρία για να είναι μαζί, συνεχώς να έχουν περισσότερη επαφή και καταλαβαίνει το κοινό τι θέλω να πω… Δεν θέλω να εκφραστώ άλλο για το τι κάνουν! Πάντα βρίσκουν την ευκαιρία να είναι συνεχώς κοντά».

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη: «Πραγματικά θεωρώ αλλοπρόσαλη τη συμπεριφορά του Γιώργου.Τη μια μέρα λέει πριν τους αγώνες, “εγώ με την Μυριέλλα ό,τι είχα, είχα και τελειώνει και δεν θέλω να μιλάω με την κυρία” και μετά τους βλέπουμε και τους δυο, πριν το συμβούλιο ή πριν τον αγώνα, να δίνουν γλωσσόφιλα».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Ο Γιώρικας Πιλίδης επέστρεψε στην παραλία και ανακοίνωσε την αποχώρησή του –Η αντίδραση των συμπαικτών του

Survivor-Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Στην ομάδα έχουμε ένα χαζό και έναν άνανδρο»

Τζένη Μπαλατσινού: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία του Κικίλια junior!

Keywords
Τυχαία Θέματα