Alec Baldwin: Έγινε μπαμπάς για 8η φορά στα 64 του χρόνια!

Πατέρας για 8η φορά στα 64 του χρόνια έγινε ο Alec Baldwin, αφού η σύζυγός του, Hilaria, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο γνωστός κωμικός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τη γυναίκα του που κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη του!

«Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. Ιλάρια Καταλίνα

Ιρένα, 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα», έγραψε στη λεζάντα της ανάτρτησής του, αποκαλύπτοντας έτσι και το όνομα που θα πάρει η μικρή.

View this post on Instagram

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)


Να σας υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί άλλα έξι παιδιά, 2 κόρες, την Carmen Gabriela Baldwin (9 ετών) και την Lucia Baldwin (13 μηνών) και 4 γιους, τους Rafael Thomas Baldwin (7 ετών), Leonardo Baldwin (6 ετών), Romeo Alejandro David Baldwin (4 ετών) και  Eduardo Pau Lucas Baldwin (2 ετών). Ωστόσο, ο Alec Baldwin έχει αποκτήσει ακόμη μία κόρη με την πρώην σύζυγό του, την 27 ετών Kim Basinger.

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Γιάνναρης: Παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση -«Ήμουν ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι, οπότε συνέβη»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δύσκολα χρόνια -Έμενα σε ένα υπόγειο χωρίς ρεύμα»

Δανάη Μπάρκα: Πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια και πότε χρησημοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες της

Keywords
Τυχαία Θέματα