Μπο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη συνέντευξη της Καρολίνας Καλύβα -«Είναι επιλογή μου να…»

Στην εκπομπή «Γεια σου» έκανε δηλώσεις ο Μπο, μετά την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό μας» η Καρολίνα Καλύβα μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ανοιχτά για το τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του Μάριου Πρίαμου, τονίζοντας ότι «τον γνώρισα στα γραφεία της Acun Medya, δεν τον γνώριζα. Στη ζωή είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα, δεν μπορώ να σου αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα

παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με αρχές και τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε που πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα ήταν οκ σε αυτό. Αναφέρθηκα στο ότι η “αγάπη δεν έχει όρια”, γιατί σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Την αγάπη δεν τη ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα λοιπόν πράξη αγάπης και όχι στρατηγικής».

Τι είπε ο Μπο, με τον οποίο η Καρολίνα Καλύβα ήταν σε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι, σε αυτές της τις δηλώσει;

«Δεν παρακολούθησα ολόκληρη τη συνέντευξη, μόνο κάποια αποσπάσματα απ΄αυτά που έπαιξαν στα sites. Είναι κάτι που έχει τελειώσει για μένα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου που τρέχουν τώρα. Είναι επιλογή μου να μη μιλήσω ξανά για το θέμα με την Καρολίνα, ας λέει ότι θέλει ο καθένας, δεν με ενοχλεί», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι «μέχρι στιγμής, δεν με έχει προσβάλει η Καρολίνα με όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη. Αν πει κάτι προσβλητικό για μένα, ναι θα στεναχωρηθώ».

Διαβάστε ακόμα:

Καρολίνα Καλύβα – Survivor All Star: Η on camera αντίδρασή της στις ερωτήσεις για τον Μάριο Πρίαμο και τον Μπο στο αεροδρόμιο

Άννα Κορακάκη: «Ανυπομονώ για τον γάμο μου και για το κάθε βήμα που θα κάνω με τον σύντροφό μου»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στο ενδεχόμενο ο Στάθης Σχίζας να ερωτευτεί κάποια άλλη στο «Survivor All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα