Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το ζευγάρι -Η on camera αντίδραση στο αεροδρόμιο

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η κάμερα του «Open Weekend».

Ο νικητής του «Survivor 2017» φαίνεται πως είναι full in love, αλλά δεν έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά για τη σχέση του με την νεαρή καλλονή. Πρόσφατα, ωστόσο έκανε την πρώτη ανάρτηση με την σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην

κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, ο Ντάνος δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στην προσωπική του ζωή, ωστόσο αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθεί το «Survivor All Star».

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα Βαμβακούση μόλις είδε τις κάμερες απομακρύνθηκε, καθώς δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση λίγο πριν το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ότι είναι ερωτευμένος! «Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-20-22-25, που είσαι σε μια φάση δημιουργική, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Νομίζω ότι ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος αυτό το διάστημα, τώρα λεπτομέρειες δεν χρειάζονται», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Αγκαλιασμένοι σε βόλτα τους στα νότια προάστια

Survivor All Star: «Ο Μάριος ούτε ένα δάκρυ δεν έριξε για την Καρολίνα Καλύβα»

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εγκαταλείπει το μοναστήρι – Ο Πέτρος χειρουργείται

Keywords
Τυχαία Θέματα