Μπέσσυ Μάλφα: Φωτογραφίζει τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μαζί με τον 18χρονο γιο τους στην Ισλανδία!

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχουν αποκτήσει τρία παιδιά που είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτά! Οι κόρες του ζευγαιριού, Όλγα και Νίκη, έχουν ακολουθήσει καλλιτεχνικά βήματα όπως οι γονείς τους, ενώ ο μικρότερος γιος τους, ο Γιάγκος, θα γίνει επιστήμονας.

«Φτάνουν οι καλλιτέχνες σ αυτην την οικογένεια! Ήρθε η ωρα να βγει κι ενας επιστήμονας! Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου γι αυτό το αγόρι που μεγάλωσε και τα κατάφερε με το παραπάνω», έγραψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στα social media

πριν από λίγες ημέρες που ο γιος του αποφοίτησε από το σχολείο.

Σήμερα Δευτέρα 17/7, η Μπέσσυ Μάλφα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με τον Γιάγκο, από τις πρόσφατες διακοπές που πραγματοποίησαν οικογενειακώς στην Ισλανδία.

Δείτε να ποζάρουν μπαμπάς και γιος μαζί και αγαπημένοι: 

«Το Γιάγκος προέρχεται από το Γιάννης και το Άγγελος και το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο, το “Μαύρος άγγελος”. Είναι ουσιαστικά η ιστορία του Κωνσατντίνου Παλαιολόγου και του Βυζαντίου, κάπως επιστημονική φαντασία με έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη Άγγελο και έζησε εκείνη την εποχή.

Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας, όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε “αν παντρευτούμε ποτέ και κάνουμε παιδί“. Βασικά λέγαμε πως θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι ήμασταν άσχημοιμε έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο», είχε αποκαλύψει η Μπέσσυ Μάλφα για το όνομα που έδωσαν στον γιο τους.

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη στο μνημόσυνο του μπαμπά της – «Επιτέλους ανεβαίνει στον ουρανό, 40 ημέρες γυρνούσε»

Γωγώ Γαρυφάλλου: Περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της σε παιδότοπο -«Την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Θα καούμε, στείλτε βοήθεια από αέρος» -Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα