Μπέσσυ Αργυράκη: Το πρώτο μήνυμά της μετά το ατύχημα στη σκηνή

Αντιμέτωπη με μια περιπέτεια βρέθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Θεσσαλονίκη. Όλα έβαιναν καλώς μέχρι τη στιγμή που η τραγουδίστρια σκόνταψε σε ένα ηχείο, έχασε την ισορροπία της και έπεσε με το κεφάλι από τη σκηνή. Αμέσως έτρεξαν να τη βοηθήσουν άνθρωποι από το κοινό.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, στο οποίο φαίνεται πώς η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε από τη σκηνή στο έδαφος.

Το θέαμα σοκάρει και αυτός είναι και ο λόγος που ανησύχησαν οι θαυμαστές της, βλέποντάς την να πέφτει.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται ο σύζυγος και η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, οι οποίοι τρόμαξαν με το ατύχημα. Η τραγουδίστρια είναι καλά, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα για περαστικά.

Η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά το ατύχημα

«Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα αγάπης και ενδιαφέροντος στο άτυχο συμβάν μου κατά τη διάρκεια της συναυλίας μου στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης.. Με συγκινήσατε…

Ευχαριστώ γιατρούς και προσωπικο του Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, για την άψογη φροντίδα και ειδικά τον χειρούργο Βλαδιμηρο Νικοπολίδη και νευροχειρούργο κύριο Παπαδόπουλο. Είμαι καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Κορινθίου: Ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της

 Νένα Χρονοπούλου: Καταγγέλλει κατασκήνωση ΑμεΑ για τις άθλιες συνθήκες – Φωτογραφίες

 Ελένη Φουρέιρα: «Λιώνει» για τον γιο της! Το χαριτωμένο βίντεο που δημοσίευσε

Keywords
Τυχαία Θέματα