Μπέσσυ Αργυράκη: «Προσπαθούσα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου γιατί έπρεπε να δώσω κουράγιο και στον άντρα μου»

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε με την οικογένειά της.

Ήταν Μάιος του 2021, όταν ξέσπασε μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας με αποτέλεσμα να καούν σπίτια και να χαθούν περιουσίες. Ανάμεσα στα σπίτια που καταστράφηκαν από την πύρινη λαίλαπα ήταν το εξοχικό της Μπέσσυς Αργυράκη και του συζύγου της, γεγονός που τους στενοχώρησε βαθιά, μιας και το έφτιαχναν μια ολόκληρη ζωή.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, λοιπόν, αναφέρθηκε

σε αυτό το τραγικό συμβάν, αποκαλύπτοντας πως σκοπός τους είναι να φτιάξουν ξανά το σπίτι.

Πριν μερικά χρόνια με τις φωτιές κάηκε το εξοχικό σας στο Αλεποχώρι, τελικά αποζημιωθήκατε;

Είναι θέμα χρόνου να πάρουμε τα χρήματα και να ξεκινήσουμε να το φτιάχνουμε. Δεν θα φτιαχτεί όπως ήταν, ούτε αντίστοιχα τα πράγματα μπορούμε να τα πάρουμε, γιατί όπως καταλαβαίνεις ήταν το βιός μιας ζωής. Ένα ολόκληρο νοικοκυριό. Να είμαστε όμως γεροί και να ξεχάσουμε αυτή την ατυχία που είχαμε στη ζωή μας.

Ήταν ένα μεγάλο σοκ όλο αυτό έτσι δεν είναι;

Κυρίως και για τον άντρα μου που το είχε φτιάξει με πολύ κόπο. Προσπαθούσα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου γιατί έπρεπε να δώσω κουράγιο και στον άντρα μου. Όταν το σκέφτομαι, με πιάνει η ψυχή μου και μου κάνει εντύπωση και για μένα την ίδια πώς το αντιμετώπισα έτσι. Δεν έχεις όμως περιθώρια να το αντιμετωπίσεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και εσύ πρέπει να σταθείς όρθιος για να αντιμετωπίσεις και τα επόμενα.

Διαβάστε ακόμα:

Αντίνοος Αλμπάνης: Η μπηχτή στον Νίκο Βέρτη μετά τις δηλώσεις για το πρότυπο γυναίκας που θέλει για σύντροφο

 Survivor All Star: «Πιάσαμε Βασάλο και Μαριαλένα να τσακώνονται χωρίς κάμερες στη ζούγκλα»

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με τις κατάξανθες κόρες της πριν βγουν στην παραλία

Keywords
Τυχαία Θέματα