Ναταλία Γερμανού: Ο ανταγωνισμός, τα νούμερα τηλεθέασης και τα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού και μίλησε για όλους και για όλα!

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς και στα… «κακά παιδιά» της τηλεόρασης.

«Η σεζόν ξεκίνησε πολύ χαρούμενα και κεφάτα, με την ίδια αγαπημένη παρέα, που δεν την αλλάζω με τίποτα. Έχω και δύο αγόρια στη ζώνη του μεσημεριού (Νάσος Γουμενίδης και Κώστας Τσουρός) να μου κάνουν παρέα. Ο κόσμος έχει πολλές επιλογές αλλά ο συναγωνισμός δεν με φοβίζει. Νομίζω ότι μας

κάνει όλους καλύτερους», είπε αρχικά  η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε: «Νομίζω ότι όλοι οι παρουσιαστές παρακολουθούμε τα νούμερα τηλεθέασης αλλά τα παρακολουθούμε με ψυχραιμία θεωρώ, γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι τον Ιούλιο».

Η Ναταλία Γερμανού για τα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη συζήτηση που άνοιξε τις προηγούμενες ημέρες στις ψυχαγωγικές εκπομπές για τα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης.

«Νομίζω ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλά και κακά παιδιά, έτσι και στην τηλεόραση. Πιστεύω όμως στο αλάνθαστο κριτήριο των τηλεθεατών, όλοι κρινόμαστε στο χειροκρότημα, επί του αποτελέσματος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα συντρόφους με χρήματα υποτίθεται και τους πλήρωνα εγώ»

Χατζηβασιλείου για Βερύκιο: «Κάποιοι σου πριονίζουν την καρέκλα σιγά – σιγά»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Χρηστίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα