Μπακοδήμου-Αργυροπούλος: Η κοινή συνέντευξη και οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό τους!

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Οι δύο τους αναφέρθηκαν στον χωρισμό τους και έκαναν αποκαλύψεις για τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής τους. “Είχες γίνει πολύ τοξικός, σε σημείο να μη μιλάμε!”, ανέφερε η Μαρία, ενώ ο Δημήτρης συμπλήρωσε: “Το διαζύγιο με πόνεσε πάρα πολύ. Όταν χωρίσαμε με τη Μαρια έγινα κουρέλι. Ένιωθα ότι απέτυχα ως σύζυγος, γονιός και οικογενειάρχης”.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως υπήρξε περίοδος που δεχόταν

bullying: “Πριν από λίγα χρόνια υπήρξε μια περίοδος που ο Δημήτρης είχε φτάσει στο σημείο να μου κάνει μπούλινγκ. Έλεγε στα παιδιά “γιατί ντύνεται έτσι η μητέρα σας”, “γιατί φτιάξει έτσι το σπίτι”;

Με τη σειρά του ο Δημήτρης αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε: “Η Μαρία ήθελε να είναι και άντρας της σχέσης, ο αρχηγός της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα στο Χαλάνδρι, δεν είμαι η Μαντάμ Σουσού από το Λονδίνο για να μου λέει τι να κάνω”.

Η Μαρία μίλησε και για την απόφαση της να δώσει ένα τέλος στον γάμο του: “Ένα βράδυ γύρισε ο Δημήτρης στι 06:00 το πρωί και μαζί του ήταν και η αστυνομία. Του είχαν ζητήσει να κάνει άλκοτεστ, εκείνος αρνήθηκε και τον κυνηγούσαν σε όλο το Ψυχικό. Εκεί είπα δεν αξίζει αυτό που βιώνω, πρέπει να τελειώνει αυτή η σχέση.” και παράλληλα, ανέφερε: “Το ότι ο Δημήτρης ήταν άπιστος το ξέρει όλη η Αθήνα”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

My Style Rocks: “Στο επόμενο επεισόδιο δεν θα βρίσκομαι εδώ, εσείς ξεμαλλιαστείτε μέχρι τον τελικό”!

Keywords
Τυχαία Θέματα