ΑΥΤΑ είναι τα 6 πράγματα που μας ζητάνε οι επιστήμονες να κάνουμε με το ταίρι μας για όσο διαρκέσει η καραντίνα

Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων μας συμβουλεύουν ποια είναι τα σημεία κλειδιά που πρέπει να προσέξουμε στη σχέση μας για όσο καιρό διαρκέσει η καραντίνα.

#1. Διατηρήστε τη ρουτίνα σας- Ακόμα και αν δουλεύετε από το σπίτι ή σταματήσατε να δουλεύετε δεν θα πρέπει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας σημαντικά. Αυτό σημαίνει πως το πρωί που θα ξυπνήσετε θα πρέπει να φάτε πρωινό, να ντυθείτε και να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας ή κάποια εναλλακτική δουλειά.

#2. Σκεφτείτε θετικά- Μπορεί να διανύουμε μια περίοδο που οι σκέψεις

μας είναι πιο δυσάρεστες, οι ειδήσεις που ακούμε πιο θλιβερές, αλλά θα πρέπει να δοατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να μην εκνευρίζεστε. Γιατί αν ξεκινήσετε να έχετε νεύρα και να ξεσπάτε στον αγαπημένο σας τότε η σχέση σας θα περάσει σίγουρα κάποια κρίση.

#3. Συζητήστε ανοιχτά για το σεξ- Αν έχετε παρατηρήσει ότι κάνετε λιγότερο ή περισσότερο σεξ μην προβληματιστείτε απλά…συζητήστε το.

#4. Κάντε μαζί δραστηριότητες- Το να κάθεστε και να βλέπετε όλη μέρα τηλεόραση δεν θα βοηθήσει τη σχέση σας ούτε…το σώμα σας. Μπορείτε να κάνετε μαζί γυμναστική, να μαγειρέψετε ή να φτιάξετε ένα παζλ.

#5. Κάντε σωστό προγραμματισμό- Αν έχετε παιδιά σίγουρα η καθημερινότητά σας θα έχει αλλάξει πολύ εφόσον αυτά δεν πηγαίνουν πλέον στο σχολείο. Χωρίστε αρμοδιότητες μεταξύ σας και ξεκινήστε να εφαρμόζετε πιστά το πρόγραμμά σας.

#6. Δείξτε κατανόηση- Είτε έχει συμβεί κάτι άσχημο στον αγαπημένο σας (π.χ. αν αρρώστησε κάποιος δικός του άνθρωπος ή αν έχασε τη δουλειά του) είτε απλά δείχνει θλιμμένος, προσπαθήστε να τον στηρίξετε και να είστε κον τά του ώστε να νιώθει ένα στήριγμα ακόμα και αν υπό άλλες συνθήκες είναι αυτός που στηρίζει περισσότερο την οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Έρευνα αποκαλύπτει τι πρέπει να κάνεις στο σεξ αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση

Κορονοϊός: Έτσι θα κλείσετε την πόρτα στις αρνητικές σκέψεις που σας βασανίζουν αυτό το διάστημα!

Σεξ κατά τη διάρκεια της καραντίνας: Τι να προσέξεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα