Αθήνα Οικονομάκου: Οι συμβουλές στη Μαίρη Συνατσάκη για το μωρό και η απουσία από την τηλεόραση

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη «42497» και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση φέτος ενώ αναφέρθηκε και στη φίλη και συνεργάτιδά της, Μαίρη Συνατσάκη, που διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Η τηλεόραση δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει. Δεν έχω λείψει και τόσο πολύ. Τώρα κάνω πρόβες γιατί θα κάνω το θέατρο φέτος οπότε είμαι γεμάτη. Μου έγιναν προτάσεις για να κάνω guest ρόλους αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος», δήλωσε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και παιδιά, η ηθοποιός είπε: «Με δυσκολία, κούραση και πρόγραμμα καταφέρνω να συνδυάζω δουλειά και παιδιά. Χρειάζεται υποστήριξη και βοήθεια από τους αγαπημένους μου ανθρώπους».

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάμου αποκάλυψε ότι περιμένει το μωρό της πως και πως: «Η εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη είναι πολύ καλή! Είναι χαρούμενη, ευτυχισμένη και τώρα περιμένει πως και πως. Συζητάμε διάφορα πράγματα για το θέμα των παιδιών, της λέω τη γνώμη μου από τη δική εμπειρία μετά τις δύο εγκυμοσύνες. Ό,τι πιστεύω ότι θα της φανεί ωφέλιμο το λέω».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: Ο Νικηφόρος της έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα – Το «καρφί» της παρουσιάστριας

 Πάνος Καλλίδης: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί ακόμα τη Λεάννα Μάρκογλου

 Σπύρος Μπιμπίλας: Η συνάντηση με τον Γιώργο Μάγκα μετά την παρεξήγηση

Keywords
Τυχαία Θέματα