Μαρία Σολωμού: Είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο – Δεν πιστεύω στη μονογαμία

12:54 9/11/2022 - Πηγή: InStyle

Η Μαρία Σολωμού δεν έχει συνηθίσει να μασάει τα λόγια της. Και αυτό έκανε και ως καλεσμένη στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου “Fipster” στο YouTube, όπου έπαιξε το παιχνίδι “Θάρρος ή Αλήθεια” και εκείνη είπε με απόλυτο θάρρος όλη την αλήθεια της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή και παραδέχθηκε ότι δεν πιστεύει στη μονογαμία. “Εγώ νιώθω ότι είμαι πολυγαμική, αλλά όταν με αφορά ένας άνθρωπος πάρα πολύ δεν θα κοιτάξω κάπου αλλού” τόνισε και πρόσθεσε: “Δεν την πιστεύω τη μονογαμία.

Δηλαδή υπάρχει ένα ποσοστό (…) ένας στους δέκα. Το “δεν σημαίνει τίποτα”, ισχύει και για ‘μένα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάω με έναν άνδρα επειδή έχω πέσει κάτω ξερή μόνο. Είμαι από τις γυναίκες που μπορεί να πάω με έναν άνδρα επειδή θέλω να κάνω σεξ. Και να μη σημαίνει πραγματικά τίποτα. Επειδή ξέρω πως είναι αυτό το συναίσθημα, το καταλαβαίνω και στον άνδρα. Επίσης όμως, ξέρω και το συναίσθημα – μπορεί να πάω τυχαία και να ερωτευτώ… Τα απενοχοποιώ όλα. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κάνω είναι one night stand. Γιατί εγώ φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και θα είναι βλάκας“.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως “φλέρταρα μικρή πάρα πολύ. Θυμάμαι εκεί γύρω στα 20-25 να είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Κατά περιόδους με πιάνει. Θεωρώ ότι πάντα με περιόδους λειτουργούμε στη ζωή“.

Παράλληλα, έκανε τηλεφωνική φάρσα στον Μέντε Φουέρτε, τον οποίο κάλεσε και του είπε πως θέλει να βγάλει το δικό της τραπ κομμάτι. Αναφερόμενη στον τράπερ σημείωσε: “Μου αρέσει πολύ η μουσική του. Τη μουσική του την ακούω καιρό. Από το 2018-2019… Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, έχουμε και μία προσωπική σχέση”.

“Ο Mente Fuerte έχει γράψει κι άλλα τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό και το suave” πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για τον γιο της ανέφερε ότι την έχουν σώσει τα podcast γιατί τη ρωτά τη συμβουλή της για τα ερωτικά του. Παράλληλα σημείωσε ότι ο γιος της δεν έχει σχολιάσει ποτέ τις φήμες που ακούγονται για τη σχέση της. “Είναι αγόρι και όσο μου λέει ο Αλέξανδρος τα προσωπικά του, άλλο τόσο του λέω και εγώ τα δικά μου. Έρχονται οι φίλοι του σπίτι και φέρνω και εγώ φίλους μου, βλέπει μαζί ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Βγαίνουμε και όλοι έξω αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα… Θα κριτικάρει πολύ απέξω, θα καταλάβω εγώ από το ύφος του ποιους συμπαθεί” και τόνισε: “Τον Mente Fuerte τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πάρα πολύ τον γιο μου, του λέει “Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;”“.

Keywords
Τυχαία Θέματα