Αθηνά Οικονομάκου: Η τριών μηνών κόρη της είναι πειραχτήρι – Δείτε τι της έκανε!

Η Αθηνά Οικονομάκου κρατάει καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media και μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική.

Μετά από πολλές συνεχόμενες χρονιές τηλεοπτικής παρουσίας, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε φέτος να μην συμμετέχει σε κάποιο σίριαλ και να αφοσιωθεί στην ανατροφή της κόρη της, η οποία ήρθε στη ζωή τον Ιούνιο του 2021.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι full time μαμά και απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με την κορούλα της. Τα παιχνίδια και τα χάδια μαμάς και κόρης είναι ατέλειωτα ενώ πολλές είναι οι φορές που στην παρέα τους προστίθεται και ο 3,5 ετών Μάξιμος.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο με την κόρη της, στο οποίο μας δείχνει πόσο πειραχτήρι είναι. Μάλιστα, η ίδια δε δίστασε να σχολιάσει με χιούμορ: «Παιδιά, μιλάμε για ξύλο όχι αστεία. Φαντάσου να μεγαλώσει τι θα μου κάνει».

Δείτε τα στιγμιότυπα:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/09/athina1.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/09/athina2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

The Bachelor 2: Εκτός εαυτού η Φαίη – «Δεν τις αντέχω άλλο, δεν είναι του επιπέδου μου»

Top Chef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

The Bachelor 2: Η αναφορά του Αλέξη Παππά στην προηγούμενη σχέση του – «Ήμασταν τρία χρόνια μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα