Αθηνά Μονογυιού: Υποδέχτηκε τον Tommy Hilfiger στο μαγαζί του αδικοχαμένου συζύγου της

Τον Tommy Hilfiger υποδέχτηκε η Αθηνά Μονογυιού, σύζυγος του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού, στη μπουτίκ που διαθέτουν στη Μύκονο.

Όπως φαίνεται στα πλάνα του «Mykonos Live Tv», ο διάσημος σχεδιαστής μόδας επισκέφτηκε το νησί των Ανέμων

μαζί με τη σύζυγό του και επίσης σχεδιάστρια, Dee Ocleppo, δημιουργίες της οποίας πωλούνται στο πολυτελές κατάστημα ένδυσης. Με αφορμή, λοιπόν, το opening του νέου pop up store δόθηκε ένα λαμπερό cocktail party στο μαγαζί και πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το παρών. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο Κώστας Μαρτάκης.

Ευδιάθετος και ντυμένος στα λευκά ο 71χρονος Tommy Hilfiger απόλαυσε τη βραδιά. Σύμφωνα με το «Mykonos Live Tv» ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με τις ομορφιές της Μυκόνου και την καλή ενέργεια που εκπέμπει το νησί.

Όσο για την διαμονή του, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας έχει καταλύσει μαζί με την σύζυγό του σε πολυτελέστατη σουίτα του ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό. Να σημειώσουμε πως η Dee είναι η δεύτερη σύζυγος του Tommy Hilfiger με την οποία παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει έναν γιο ενώ ο διάσημος σχεδιαστής έχει ακόμη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά – Χριστόφορος Κοτέντος: Συναντήθηκαν ξανά στα παρασκήνια του GNTM!

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το όλο νόημα μήνυμα μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ

 Κλέλια Ρένεση: Ενοχλημένη με τον δήμο Γαύδου – «Πως γίνεται να σε αφήνουν τόσο εκτεθειμένο»

Keywords
Τυχαία Θέματα