Ασυγκράτητοι! «Καυτά» φιλιά για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Πρόκειται για ένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz, που είναι στα καλύτερα του, αφού ζει τον αμοιβαίο έρωτα. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι παρά το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα που είναι ζευγάρι, έχουν καταλάβει ότι ο ένας για τον άλλον, αποτελεί το παζλ που συμπληρώνει την προσωπική τους ευτυχία.

Η Ελένη και ο Ετεοκλής περνούν μαζί την καθημερινότητά τους και δεν φοβούνται να δείξουν τον έρωτα τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε: «Δεν είμαστε καιρό μαζί, αλλά είμαστε αρκετό καιρό για να έχει δέσει η σχέση και να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό…. Είναι μαχητής, είναι τρομερά ευγενικός για την ηλικία του, είναι 29 χρονών. Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο».

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του γυμναστή, καθώς δήλωσε στο People:«Η Ελένη είναι δίπλα μου πάντα και την ευχαριστώ για όλα. Εγώ, από την άλλη, παίρνω ζωή από οτιδήποτε την ευχαριστεί. Τη θαυμάζω γιατί είναι ένας υπέροχος και πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Είμαι πολύ τυχερός που έχω μια γυναίκα σαν την Ελένη. Τι να σου πρωτοπώ. Με τράβηξαν τα πάντα πάνω της από την αρχή. Την είδα και ήξερα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου.

Η οικογένεια μου άρεσε ως μια μακρινή ιδέα. Η Ελένη μου ξύπνησε την επιθυμία του να θέλω να κάνω παιδιά μαζί της. Θέλω να κάνω παιδιά με την Ελένη, δεν θέλω να κάνω γενικά. Θέλω να φτιάξω το δικό μου σπίτι, επειδή θα είναι μαζί με την Ελένη, όχι γενικά. Θέλω να τα κάνω όλα επειδή είμαστε εμείς. Και μαζί είμαστε ένα.

Πάντα κοιτάμε να βρίσκουμε ελεύθερο χρόνο για εμάς. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, αλλά δεν είναι το παν τα χρήματα, θέλουμε να έχουμε κυρίως τις στιγμές μας. Ο ένας στηρίζει τον άλλο όπου μπορεί. Σκεφτόμαστε να πορευτούμε μαζί κι επαγγελματικά, έχουμε κάτι στο μυαλό μας, το οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμη. Αυτό που ετοιμάζουμε περικλείει τους στόχους και τα όνειρα μας».

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ο φωτογραφικός φακός, τους τσάκωσε κατά την διάρκεια της βόλτας τους, στην περιοχή της Γλυφάδας. Όπως θα δείτε στο παρακάτω υλικό, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαλαροί, ενώ δεν δίστασαν να ανταλλάξουν δημόσια «καυτά» φιλιά.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Δείτε ακόμη: GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό! «Χαντάκωσε τον εαυτό της»

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book