Ασημίνα Ουστάλλι: Δεν φαντάζεσαι τι πρόταση δέχτηκε και τι ποσό της πρότειναν

H Aσημίνα Ουστάλλι ήταν μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες στο Master Chef και κατάφερε να απασχολεί όχι μόνο με το ταλέντο της στη μαγειρική αλλά και με την εμφάνισή της!

Η όμορφη σεφ μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως υπάρχει περίπτωση να τη δούμε σε πρωινή εκπομπή από τη νέα σεζόν.

«Έχω δεχτεί πρόταση για

την επόμενη σεζόν από πρωινή εκπομπή για τη στήλη της μαγειρικής, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο. Εγώ θέλω πολύ να κάνω μια δική μου εκπομπή και έχω σκεφτεί ήδη και το κόνσεπτ, που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Έχει πολλή μαγειρική, πολύ γέλιο και κάτι το διαφορετικό που πιστεύω πως θα πήγαινε πάρα πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ουστάλλι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η ίδια πρόσθεσε πως δέχτηκε πρόταση και από το εξωτερικό και μάλιστα η μια από αυτές ήταν πολύ καλή με πολύ μεγάλο μισθό.

«Είχα περισσότερες προτάσεις μετά το MasterChef και μου πρότειναν να δουλέψω σε μαγαζί στην Ελβετία με 7.000 ευρπώ το μήνα, αλλά θέλω να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου ακόμα στην Ελλάδα».

Έχει αισθανθεί να την κοιτάνε περίεργα σε κουζίνα; «Πάρα πολλές φορές δούλευα με άντρες και με βλέπανε ερωτικά, αλλά εγώ δεν τους είχα δώσει τα θάρρος να με βλέπουν ερωτικά, γιατί όταν δουλεύεις, δουλεύεις.» 

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν είχε σκοπόνα κλέψει τις εντυπώσεις ή αν η συμπεριφορά της ήταν αυθόρμητη, η ίδια είπε: «Αν έχεις ένα κορμί γυμνασμένο, δεν μπορείς να το κρύψεις στην τηλεόραση».

Διαβάστε ακόμα: Πάρης Σκαρτσολιάς: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν το “Καφέ της Χαράς” θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν!

Γνωστός ηθοποιός για το Best Friend’s Fear: “Άμα πάθει κανείς έμφραγμα ποιος θα τον αποζημιώσει;”- Ποιος ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση;

Έφη Ρασσιά: Αποκαλύπτει τη συμβουλή που της έδωσε ο θείος της, Χάρης Ρώμας!- Όλα όσα είπε σε συνέντευξή της

Keywords
Τυχαία Θέματα