7 τάσεις στα φωτιστικά: ΑΥΤΑ είναι τα πιο ωραία σχέδια που αξίζει να βάλεις στο σπίτι σου!

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη διακόσμηση ενός σπιτιού είναι ο φωτισμός. Φέτος οι τάσεις ανανεώνονται και στο designdrops βρήκαμε όλες αυτές που ξεχωρίζουν και θα σε βοηθήσουν να δώσεις στιλ και άποψη στον χώρο σου.

Για να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα με τον κατάλληλο φωτισμό η συλλογή designdrops σας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις μέσα από την τεράστια γκάμα επιλεγμένων φωτιστικών οροφής, τοίχου, δαπέδου, επιτραπέζιων, γραφείου, εξωτερικού χώρου και παιδικού δωματίου.

Tάση #1: Όταν το vintage συναντάει

το μοντέρνο
Στα designdrops θα βρεις μια μεγάλη συλλογή με φωτιστικά-πολυελαίους που αποτελούν μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν. Τα φωτιστικά Agata θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τη διακόσμηση και τον φωτισμό στο σπίτι σου με ένα statement κομμάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Τάση #2: Μεταλλικά φωτιστικά για μοντέρνα σπίτια
Τα μεταλλικά φωτιστικά ήρθαν για να μείνουν και στο designdrops θα συναντήσεις μια μεγάλη συλλογή με υπέροχα κομμάτια. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τα φωτιστικά Carlton που είναι ιδανικά για κάθε σπίτι με στιλ και άποψη.

Τάση #3: Statement φωτιστικά
Ποιος δεν έχει κρατήσει μια μαργαρίτα στα χέρια τους, επαναλαμβάνοντας, “με αγαπά, δεν με αγαπά”; Το Φωτιστικό οροφής Clizia Mama Non Mama είναι μια δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Adriano Rachele εμπνευσμένη από την αγνότητα της φύσης. Το φως του διαθλάται απο ντελικάτα πέταλα που φέρνουν ένα απαλό αεράκι ισορροπημένης γοητείας σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Φωτιστικό Οροφής Veli

Τάση #4: Ματ μεταλλικά 
Τα ματ μεταλλικά φωτιστικά oροφής είναι τόσο απλά, μίνιμαλ και κομψά που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι με κάθε είδους διακόσμηση! Θα ανανεώσουν τον χώρο σου και θα σε βοηθήσουν ώστε να προσθέσεις χαρακτήρα στο σπίτι σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις εκκεντρικά κομμάτια. Τα φωτιστικά Pasteri-P Eglo θα τα βρεις στο designdrops και είναι τέλεια για όσους από εσάς ψάχνετε μίνιμαλ φωσιστικά σε παλ τόνους.

Τάση #5: Χρυσά φωτιστικά
Το χρυσό είναι ένα χρώμα που δίνει πάντα πολυτέλεια στον χώρο μας και αναβαθμίζει τη διακόσμησή του. Το φωτιστικό οροφής Veli Gold Slamp είναι η τέλεια ιδέα για να δώσεις χαρακτήρα στο σαλόνι σου.

Δείτε όλα τα φωτιστικά οροφής εδώ!

Τάση #6: Φωτιστικά σε βιομηχανικό στιλ
Αν θέλεις να προσθέσεις στον χώρο σου ένα ωραίο φωτιστικό δαπέδου ή γραφείου που να είναι σε βιομηχανικό στιλ τότε στο designdrops θα βρεις τη συλλογή Chester-P Eglo που θα μεταμορφώσει κάθε γωνιά του σπιτιού σου.

Φωτιστικό δαπέδου μεταλλικό ματ

Δείτε όλα τα φωτιστικά δαπέδου εδώ!

Τάση #7: Φωτιστικά τοίχου-κοσμήματα
Αυτά τα φωτιστικά είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο των κοσμημάτων υψηλής ραπτικής. Έχουν πολύτιμα πετράδια και κάνουν το κάθε δωμάτιο πολυτελές και αριστοκρατικό. Τα φωτιστικά τοίχου Mida Applique​ θα τα βρεις στο designdrops και θα δώσουν λάμψη και στιλ σε κάθε τοίχο του σπιτιού σου.

Δείτε όλα τα φωτιστικά τοίχου εδώ!

Δείτε κι άλλα φανταστικά προϊόντα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα