Νίκος Καρβέλας: Η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου γιόρτασε τα γενέθλιά της με την Άννα Βίσση – Βίντεο

Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες μέρες η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου.

Αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα, η τραγουδίστρια, ο σύντροφός της και η παρέα τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Έλενα Φερεντίνου και οι φίλοι της βρέθηκαν στο καμαρίνι της τραγουδίστριας και εκεί όλοι μαζί της τραγούδησαν για τα γενέθλιά της.

Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στα social media, η Άννα Βίσση και η

Έλενα Φερεντίνου διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Θυμίζουμε ότι η Ελένα Φερεντίνου και ο Νίκος Καρβέλας απέκτησαν μαζί ένα αγοράκι τον Απρίλιο του 2022. Να σημειωθεί πως αυτό είναι το τρίτο παιδί του συνθέτη. Ο ίδιος έχει μία κόρη από τον γάμο του με την Άννα Βίσση, τη Σοφία, η οποία έχει και δύο παιδιά, τον Νικόλα και τον Νέστορα, και έναν γιο με την Αννίτα Πάνια, τον Ανδρέα.

Αυτή την περίοδο, η Έλενα Φερεντίνου κυκλοφορεί από την Panik Οxygen το νέο της τραγούδι, «Οι Μηχανές», που φέρει την υπογραφή του αγαπημένου της Νίκου Καρβέλα. Ένα τραγούδι που περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha.

Η ερμηνεύτρια με τη βελούδινη χροιά, που έχει ξεχωρίσει για τα δισκογραφικά της βήματα και τις live εμφανίσεις της, ερμηνεύει ένα κομμάτι με ιδιαίτερο κράμα, που φέρνει στο σήμερα το κλασικό ζεϊμπέκικο.

To «Οι Μηχανές» ακούστηκε πρώτη φορά στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha και γοητεύσε αμέσως το κοινό, ενώ αποτελεί το τρίτο single της Έλενας Φερντίνου με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, μετά τα «Βαθιά Νυχτωμένοι» και «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κοζάκου: Απαντά στις αντιδράσεις για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovsion

Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Όταν είναι ζηλιάρης εκείνος, είμαι κι εγώ»

Νίκος Μουτσινάς: Απαντά στον Θανάση Πάτρα για τον «αέρα» που είχε στα πρώτα βήματά του

Keywords
Τυχαία Θέματα