Άρης Σοϊλέδης: Έτσι σχολίασε το viral βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του μετά το τέλος του Survivor. Ο ποδοσφαιριστής θεωρήθηκε από πολλούς ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη, ωστόσο κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, αναφέρθηκε στη Μαρία Αντωνά ενώ σχολίασε και το «παγωμένο» βλέμμα που είχε τη στιγμή της ανακοίνωσης της

νίκης του Στάθη Σχίζα.

«Βγαίνοντας από το παιχνίδι, τις τελευταίες δύο ημέρες, με όποιον μιλάω μου λένε ότι νικήτρια είναι η Μαρία με όσα πέρασε και να την προσέχω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει γίνει και γιατί μου το λένε αλλά για να το λένε κάτι πολύ δύσκολο έχει γίνει», δήλωσε στην αρχή ο Άρης Σοϊλέδης.

Αναφερόμενος στη στάση που κράτησε η Μαρία Αντωνά όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Η Μαρία είναι σε μία εκπομπή και καλείται καθημερινά να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι. Όταν βρίσκεται ο σύντροφός σου μέσα στο Survivor και ακούς πράγματα που γνωρίζεις ότι δεν είναι έτσι, ξέρεις ότι κάποιοι το κάνουν έχοντας έναν σκοπό, γιατί γνωρίζεις τον άνθρωπό σου.

Όταν ακούγονται πράγματα που μέσα από τον Άρη θίγεσαι και εσύ σαν προσωπικότητα και η σχέση σου και ο γάμος σου μετέπειτα, πρέπει να πάρεις θέση, δεν μπορείς να το αφήσεις έτσι. Κι ο κόσμος περίμενε να δει τι θα πει… Θεωρώ ότι το χειρίστηκε πολύ καλά. Δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία για το πώς θα το διαχειριστεί, το διαχειρίστηκε άψογα».

Όσον αφορά στο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό που έγινε viral, ο Άρης Σοϊλέδης υποστήριξε: «Όταν σου λείπει έξι μήνες ο άνθρωπός σου και έχει φτάσει στον τελικό ενός παιχνιδιού που έχει περάσει πολλά και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις να κάνει; Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα ήταν χειρότερα;

Και επειδή ξέρω τη Μαρία όσο κανένας, ξέρω ότι αυτό το βλέμμα της, δεν είναι ύφος, κακία, θυμός, ήταν επειδή με έψαχνε, ήθελε να δει πώς είμαι. Σε καμία περίπτωση δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη και την Αλεξάνδρα. Έχουμε μάθει ως ζευγάρι να βλέπουμε πάντα το καλό και να χαιρόμαστε».

Διαβάστε ακόμα:

 Ζήνα Κουτσελίνη: Βγήκε αμακιγιάριστη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν!

 Breakfast@Star: Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές

 Δανάη Μπάρκα: Φινάλε για το «Πάμε Δανάη» – Τα συγκινητικά λόγια της παρουσιάστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα