Αργύρης Πανταζάρας: Η αναφορά στη σχέση του με τη Σίσσυ Τουμάση -Η αμηχανία σε ερώτηση για την Έλλη Τρίγγου

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση, την οποία επιθυμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγες εβδομάδες, μάλιστα, η Σίσσυ Τουμάση έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Το πρωί της Πέμπτης 19/1, ο Αργύρης Πανταζάρας

βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ρωτήθηκε για τις σχέσεις που του χρεώνουν κατά καιρούς, ενώ δήλωσε πως αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή.

«Μπορεί να είσαι με άλλη σχέση και να δημοσιεύσουν άλλη σχέση ή η άλλη να είναι σε άλλη σχέση. Αυτό είναι λίγο επικίνδυνο γιατί μπορεί να κάνεις κακό σε κάποιον. Αν τώρα εμείς ανακοινώσουμε ότι είμαστε μαζί, κάποιος μπορεί να πειραχτεί ή να μου πεις “Αργύρη, δεν ήξερα ότι είμαστε μαζί”. Αυτό όμως έχει να κάνει πολλές φορές με το ότι αναπαράγουν πολλές φορές copy paste ακόμα και ανορθόγραφα πράγματα χωρίς να τα έχει ελέγξει κανείς. Εμένα, αυτό που μου αρέσει είναι ούτε να κρύβεσαι, ούτε να φωνάζεις. Παράλληλα, έχεις και τη ζωή σου», είπε αρχικά.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με τη Σίσσυ Τουμάση.

Κ.Κ: Τώρα με την κοπέλα που λένε ότι είστε μαζί;

Α.Π: Ποιοι το λένε;

Κ.Κ: Είδα την είδηση στο διαδίκτυο…

Α.Π: Κοίτα να δεις…

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε στον ηθοποιό πως κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το ταξίδι που πραγματοποίησαν οι δυο τους στην Βενετία, με εκείνον να της απαντά: «Καλά κάνουν. Υπέροχο δεν είναι; Είμαι πολύ καλά».

Αργότερα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε κάνει ο ίδιος με την Έλλη Τρίγγου μετά τον χωρισμό τους, με εκείνον να απαντά αμήχανα πως «δεν αναφέρομαι τώρα σε άλλα ονόματα».

Και συνένισε λέγοντας πως «είναι μια προσπάθεια να κρατάς τις σχέσεις σου σε μια υγεία, άρα τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Το ότι είμαι καλά έχει μεγαλύτερη σημασία από το που είμαι, τι είμαι και τι κάνω. Δε μπορώ να σταματήσω να κυκλοφορώ στο κέντρο, που είμαι παιδί του κέντρου, ούτε να κάνω ότι δε συμβαίνει. Οπότε τι κάνουμε; Καλά είμαστε… Όποιος θέλει ρωτάει, όποιος θέλει απαντάει. Δε θα τα συζητούσες όλα με όλους τους ανθρώπους. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είσαι χαρούμενος, ερωτευμένος, ότι δεν δεν είσαι σε γαλήνη, ότι δεν έχεις σκέψεις, φοβίες. Δε θα συζητούσες τα πάντα με όλους».

Διαβάστε ακόμα:

Μουτσινάς για Βαλαβάνη – Βασάλο: «Γιατί έκαναν λες και χώρισαν προχθές;»

Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας μετά το εξώδικο του ΣΚΑΪ

«Προσπαθήσαμε να πάμε στο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά και μας έριξαν απαγορευτικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα