14 γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τι φοράνε στις πιο casual στιγμές τους

Είναι γνωστές, όμορφες και στιλάτες και πάντα μας κερδίζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Τι φοράνε όμως στην καθημερινότητά τους εκτός τηλεόρασης;

Έλλη Κοκκίνου

Η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει άνετα ρούχα που την κάνουν να αισθάνεται όμορφα. Εδώ τη βλέπουμε με γκρι παντελόνι, t-shirt και σακάκι, ενώ το look της ολοκληρώνεται με sneakers.

Δανάη Μπάρκα

H Δανάη Μπάρκα αγαπάει τις δερμάτινες φούστες και σε αυτό το στιγμιότυπο τη βλέπουμε

με μίνι φούστα, μαύρο crop top και μαύρα μποτάκια.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει αποδείξει τη σχέση της με τη μόδα και πάντα δημιουργεί κομψά looks, εντός και εκτός τηλεόρασης. Το printed παλτό της συνδυάζεται άψογα με καμπάνα και μπότες.

Υβόννη Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι λάτρης του total black και σε αυτό το στιγμιότυπο ποζάρει με μαύρο κολάν, τοπ με κουμπιά, δερμάτινο jacket και combat boots.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Eίναι μια από τις πιο στιλάτες και όμορφες ηθοποιούς και όχι άδικα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιλέγει baggy jeans και muscle top, ενώ ολοκληρώνει το outfit με backpack και μαύρα sneakers.

Μαρία Ηλιάκη

H Mαρία Ηλιάκη αγαπάει την άνεση και το athleisure/ sport ντύσιμο. Σε αυτό το look επιλέγει γκρι σύνολο που το ταιριάζει με μαύρο ημίπαλτο και sneakers.

Ναταλία Δραγούμη

H Nαταλία Δραγούμη παρακολουθεί τις τάσεις και της αρέσει να πειραματίζεται με το στιλ της. Εδώ τη βλέπουμε με blue jeans και ζιβάγκο.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι style icon και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει τις δουλειές της στην Αθήνα με τέλειο styling επιλέγοντας τζιν παντελόνι, ασορτί πουκάμισο, ριγέ πουλόβερ και καπιτονέ jacket.

Αθηναΐς Νέγκα

H Αθηναΐς Νέγκα αγαπάει και αυτή με τη σειρά της το athleisure style και εδώ τη βλέπουμε με ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, μπεζ ζακέτα και sneakers.

Αθηνά Οικονομάκου

H ηθοποιός επιλέγει skinny τζιν παντελόνι που το συνδυάζει με πουλοβεράκι σε κρεμ απόχρωση και tweed μποτάκια.

Δήμητρα Στογιάννη

Η ηθοποιός φοράει τη μίνι φούστα της με τοπ και γκρι oversized παλτό δημιουργώντας ένα άνετο look κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η τραγουδίστρια επιλέγει ένα skinny τζιν παντελόνι με σκισίματα που το φοράει με λευκό πουκάμισο, crop πουλόβερ και εκρού combat boots.

Μαριέττα Χρουσαλά

H Mαριέττα Χρουσαλά προτιμάει το casual ντύσιμο για τις πιο καθημερινές της στιγμές. Εδώ τη βλέπουμε με τζιν παντελόνι, φούξια τοπ και sneakers.

Τζένη Μπαλατσινού 

H Tζένη Μπαλατσινού είναι μια γυναίκα με στιλ και άποψη για τη μόδα. Σε αυτήν την έξοδο με τον σύζυγό της φοράει τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

AYTA τα 7 outfits πρέπει να υπάρχουν πάντα στην ντουλάπα σου – Θα σε σώσουν όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Christmas is coming! και ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα