Στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης

Το πρωί της Δευτέρας ο Νότης Σφακιανάκης οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής οδηγείται στον εισαγγελέα καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου έπειτα από έλεγχο που έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Στον δειγματοληπτικό έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ για τα μέτρα τήρησης του κορoνοϊού βρέθηκαν ένα εννιάρι πιστόλι, ένα taser

και δυο γραμμάρια κοκαΐνη.

Ο συνήγορός του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας μίλησε τηλεφωνικά στο «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη αναφέροντας:

«Ο Νότης χρόνια ολόκληρα έχει νόμιμη άδεια κατοχής όπλου. Ένα συγκεκριμένο, 9 χιλιοστών διαμετρήματος. Δυστυχώς λόγω κορονοϊού δεν είχε ανανεώσει την άδεια και γι’ αυτόν τον λόγο και  κατηγορήθηκε για κατοχή όπλου. Κατά την έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, την οποία αρνήθηκε ότι είναι δική του και έχει δώσει εξηγήσεις. Και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Και ένα taser όπλο. Και για αυτόν τον λόγο, λόγω των δύο όπλων του αποδόθηκε η κατηγορία της οπλοκατοχής. Και της μικροποσότητας. […]

Όσον αφορά την ποσότητα ναρκωτικών, του αποδόθηκε η κατηγορία για ιδία χρήση. Αλλά και αυτή την κατηγορία θα την αντιμετωπίσουμε. Θα πούμε υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε. Δεν είναι χρήστης ο Νότης Σφακιανάκης. Το αντίθετο μάλιστα. Νομίζω πως τελικώς θα έχουμε ένα αίσιο τέλος.

Δε θέλω να δημοσιοποιήσω τίποτα που να αφορά την υπόθεση γιατί και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε στην προανάκριση είπε, πως “ότι έχω να πω, θα το πω στον δικαστή”.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας.

*Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Το πλατό του Πρω1νού μεταμορφώθηκε σε σκηνικό χριστουγεννιάτικου παραμυθιού!

Γενική πρόβα για το Masterchef – Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και η «φυγάδευση» του Πάνου Ιωαννίδη

Νότης Σφακιανάκης: Τι λέει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας για την κατοχή όπλου και ναρκωτικών

Keywords
Τυχαία Θέματα