Απρόσμενες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»! Ο Νικηφόρος θα προδώσει τον Δούκα!

Η χθεσινή σκηνή με τον Κωνσταντή να προκαλεί τον πατέρα του λέγοντας του για το ότι άλλαξε τη διαθήκη του παππού παίρνοντας από τον Μιλτιάδη αυτά που δικαιούταν, αλλά και την Αγορίτσα να γίνεται άθελα της μάρτυρας αυτής της σκηνής, φαίνεται πως θα φέρνει ανεξέλεγκτες εξελίξεις στην σειρά «Άγριες Μέλισσες». 

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MY tv η Σοφία Τσίρκα, η Ανέτ ψάχνει στο γραφείο του Δούκα αποδείξεις για την απάτη που έκανε ο αδερφός της με τη διαθήκη του πατέρα τους. Μαζί με την Αγορίτσα

προσπαθούν να βρουν τον συμβολαιογράφο που μπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Η ίδια δεν μπορεί να κρατήσει άλλο το μυστικό και αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος σοκάρεται από την αλήθεια και δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ορκίζεται στην Ανέτ πως ο ίδιος θα αναλάβει να δικαιωθεί ο Μιλτιάδης, έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα προδώσει τον ίδιο του τον πατέρα. Ο ίδιος οργανώνει ένα σχέδιο προκειμένου ο Μιλτιάδης και ο Λάμπρος να λάβουν όσα δικαιούνται από την κληρονομιά. Γνωρίζει βέβαια, πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το δεχτεί εύκολα ο Δούκας και σίγουρα θα ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσά τους αν νιώσει πως απειλείται η περιουσία του.

Διαβάστε ακόμα:

Ατύχημα για τον Γιώργο Παρτσαλάκη

Εμμανουέλα Μάινα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM

Αναστάσης Ροϊλός: «Δεν μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Πάντα για μένα το πρότυπο του πατέρα ήταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα