Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του – Έτσι του ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας

Ο Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του στο «Πρωινό μας» μετά την αποκάλυψη ότι η σύντροφός του, Φανή, είναι έγκυος! Ο γνωστός σεφ επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός, μη κρύβοντας τη χαρά του που θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

«Δεν ήθελα ακόμα να επικοινωνήσω κάτι και να το μοιραστώ. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι την ημέρα που μου έκαναν το πάρτι της έκπληξης, συγκινήθηκα και χάρηκα πολύ που είδα τον πατέρα μου. Γύρισα από μία ιδιαίτερα κουραστική ημέρα στην δουλειά και

περίμενα να ξεκουραστώ.

Η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί εκείνη τη στιγμή. Μου έφτιαξε απίστευτα τη διάθεση, μου βγήκε αυθόρμητα να το εκφράσω και να το μοιραστώ με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που είδατε στο βίντεο», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε και πώς η σύντροφός του τού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Όπως είπε, καθόντουσαν στον καναπέ και του ανέφερε πως υπάρχει πιθανότητα να κυοφορεί το μωρό τους. Ειδικότερα, ο ίδιος δήλωσε:

«Για πρώτη φορά μπαμπάς. Ανυπομονώ για την στιγμή. Ψωνίζαμε μια ημέρα, μπήκε η Φανή στο φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ γιατί προφανώς είχε τις αμφιβολίες της και κάποια στιγμή που καθόμασταν στον καναπέ μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος.

Εντάξει, ξετρελάθηκα, το άγχος ήταν ατελείωτο τις επόμενες ημέρες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν».

Ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογήθηκε πως ήθελε πολύ να γίνει πατέρας και τώρα πια μετράει αντίστροφα για να γεννηθεί το μωρό του:

«Έχω ζήσει για αρκετό καιρό με τα ανίψια μου και τότε κατάλαβα πόσο πολύ επιδρούν τα παιδιά. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα, καταλάβαινα όμως και τις δυσκολίες. Και ο Σάκης και η Κάτια χάρηκαν πολύ, όπως κι όλοι».

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Βίσση για τον Γιώργο Νταράλα: «Έχω μια προσωπική αντιπάθεια που την λέω πρώτη φορά»

 Σταύρος Γεωργάς: Ο Mr «Με τσέχασες» του Tik Tok εμφανίστηκε! «Το ηχητικό αφορά 6.000 γυναίκες»

 Μαρία Κορινθίου: Απαντά στην Ελένη Χατζίδου για το πρωινό – «Ό,τι λέει η Ελένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα